‘Eerste renders van mysterieuze Motorola Moto G met Snapdragon 800'

‘Eerste renders van mysterieuze Motorola Moto G met Snapdragon 800'

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Motorola werkt aan een telefoon uit de Moto G-reeks die met een high-end Qualcomm-chipset komt uit de Snapdragon 800-reeks. Het toestel is te zien op eerste renders met een dubbele selfiecamera.

High-end Moto G-telefoon

Motorola maakte bekend tijdens het aankondigingsevenement van Qualcomms Snapdragon 888-chipset dat het werkt aan een high-end telefoon uit de Moto G-reeks. Het merk bleef vrij oppervlakkig, maar het zou gaan op een telefoon met een chipset uit de Snapdragon 800-reeks van krachtige processors.

We zien nu de eerste renders van die telefoon en die zijn gedeeld door de bekende geruchtenverspreider Evan Blass op Voice. De Moto G-telefoon waar Motorola aan werkt heeft intern als codenaam ‘Nio’. Op de afbeelding merken we enkel het scherm van de telefoon, en dat paneel heeft een dubbele selfiecamera. Dat doet meteen denken aan het scherm van de Motorola Moto G 5G Plus. Het paneel zou ook werken met een 105 Ghz-verversingssnelheid en er is een duidelijk kin aan de onderkant.

‘Eerste renders van mysterieuze Motorola Moto G met Snapdragon 800'

De gelekte render van de Moto G-telefoon

Snapdragon 865?

Volgens informatie van XDA Developers gaat deze smartphone niet werken met de laatste Snapdragon 888, maar wel met de 865, dat is Qualcomms krachtige processor van 2020. Daarnaast is er 8 GB RAM en 256 GB opslag en Motorola gebruikt een 5000 mAh accu.

Verder gaat de usb-c-poort ook dubbel dienst doen als displayport om de telefoon met een monitor te verbinden. Motorola werkt namelijk aan een desktopmodus voor zijn telefoons, vergelijkbaar met Samsung DeX.

Gerelateerde artikelen

Voorlopig zijn er nog altijd veel zaken onbekend over deze telefoon, zoals de naam, prijs en beschikbaarheid. Het feit dat deze high-end telefoon komt uit de midrange Moto G-reeks wekt wel onze interesse. Wat denk jij? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk