Vernieuwde Motorola Moto G krijgt micro-SD en 4G

Vernieuwde Motorola Moto G krijgt micro-SD en 4G

Dimitry Vleugel

door Dimitry Vleugel

Laatst geüpdatet

Moto G

De Moto G maakte bij de lancering al een goede indruk op ons. Het toestel mag dan van een wat goedkoper materiaal zijn en wat zwaarder zijn dan een gemiddeld toestel, maar de rest maakt veel goed. Je kreeg voor minder dan €200 een toestel met bijna stock-Android en een accu die makkelijk een dag meeging. De Snapdragon 400-chipset loopt heel soepel en geeft een goede gebruikerservaring.

Lees meer: Alles over de Moto G

Moto G 4G LTE

Vandaag heeft Motorola naast de Moto E ook een vernieuwde versie van de Moto G aangekondigd. Deze vernieuwde Moto G, die blijkbaar onder dezelfde naam te koop blijft, heeft een aantal veelgevraagde features erbij gekregen.

Eén van de grote manco's van de Moto G was dat je er niet mee op het 4G-netwerk kon. Met de nieuwe Moto G heb je dat probleem niet meer, omdat deze wel gebruik kan maken van het snellere netwerk. Daarnaast kun je de 8 of 16 GB interne opslag uitbreiden door middel van een micro-SD-kaart.

Lees meer: Gebruikersreviews van de Moto G

Motorola Moto G 4G LTE

Beschikbaarheid 

De prijs van de Moto G heeft ook een kleine 'update' gekregen, want hij is iets duurder geworden. Maar voor €200 euro heb je nog steeds een prima toestel. Is dat nog iets boven het budget dan kies je voor de Moto E. De nieuwe Moto G zal eind mei wereldwijd te verkrijgen zijn.

Bron: Motorola

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk