Moto Edge X30: eerste afbeeldingen van ontwerp opgedoken

Moto Edge X30: eerste afbeeldingen van ontwerp opgedoken

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

De Moto Edge X30 is opgedoken in een hele serie afbeeldingen. Daarnaast zijn er meer details over de mogelijke specificaties van het aankomende toestel verschenen.

Moto Edge X30 afbeeldingen

Begin deze week dook er al een lijst met vermoedelijke specificaties van de Moto Edge X30 op en die lijst wordt nu aangevuld met meer specificaties. Maar laten we eerst met de afbeeldingen beginnen van deze telefoon, die ook wel Moto Edge 30 Ultra of Motorola Edge X wordt genoemd. OnLeaks heeft een serie renders gemaakt op basis van details die hij in zijn bezit heeft.

De afbeeldingen laten de vermeende Motorola Edge 30 Ultra zien met een camera-inkeping in het scherm aan de voorzijde, en het klassieke Moto-logo aan de achterkant. De cameramodule heeft in tegenstelling tot de Edge 20 Pro ronde vormen. Aan de zijkant zit een knop om de Google Assistent te activeren en de usb c-poort, de luispreker en microfoon zitten onderop. De achterzijde is licht gebogen naar de randen toe. Daar vinden we ook drie camera's, een LED-flitser en een microfoon. De vingerafdruksensor zou in het scherm zitten. De Motorola Edge 30 Ultra is te zien in een blauwe en grijze uitvoering, maar er kunnen ook meer opties zijn.

- Lees verder onder de afbeeldingen -

Moto Edge X30: eerste afbeeldingen van ontwerp opgedoken

Moto Edge X30 specificaties

Voor wat betreft de specificaties, kunnen we de afmetingen nu ook aan de tabel toevoegen, evenals HDR10+ ondersteuning, Bluetooth 5.2 en stereospeakers. Wel spreekt deze bron van Android 11 in plaats van Android 12. We hopen maar dat dit niet klopt. We hopen later deze maand meer te weten te komen over de Motorola Edge 30 Ultra. Qualcomm organiseert dan zijn Tech Summit, waar de chipmaker zijn nieuwe processor zal onthullen. Motorola zal er naar verwachting ook bij zijn.

Wat vind jij van deze afbeeldingen en specificaties? Is de Motorola Edge 30 Ultra daarmee een mogelijke opvolger van je huidige telefoon? Laat het ons weten in de reacties onder dit artikel.

Mogelijke specificaties Motorola Edge 30 Ultra
Afmetingen: 163.1 x 76.5 x 8.8mm
Scherm: 6,67 inch OLED FullHD+ (2400 x 1080 pixels), 144 Hz, HDR10+
Processor: Snapdragon "SM8450"
Werkgeheugen: 8 GB of 12 GB LPDDR5
Opslaggeheugen: 128 GB + 256 GB (UFS3.1)
Camera's: 50 MP groothoekcamera , 50 MP ultragroothoekcamera, 2 MP dieptecamera
Selfiecamera:  60 MP
Accu: 5.000 mAh, 68 watt snelladen, geen draadloos laden
Androidversie: Android 11 of Android 12
Extra's: IP52, stereo speakers, 5G, 4G LTE, Wi-Fi 6, NFC, Bluetooth 5.2, GPS
Moto Edge X30: eerste afbeeldingen van ontwerp opgedoken
Motorola Moto Edge 20 Pro
Motorola Moto Edge 20 Pro
Motorola Moto Edge 20 Pro

Motorola Moto Edge 20 Pro

De zeer dunne 5G smartphone heeft een 108 megapixel camera en een 6,7 inch OLED beeldscherm met een verversingssnelheid van 144 Hz.

€ 662

Winkelen op:

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk