'Motorola Edge 20-flagship komt op 29 juli, dit zijn de renders'

'Motorola Edge 20-flagship komt op 29 juli, dit zijn de renders'

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Motorola gaat zijn nieuwe Edge-toptoestel voorstellen op 29 juli. Het merk teaset alvast een evenement op die datum, en inmiddels zijn ook renders en achtergronden van de Motorola Edge 20 opgedoken. We bespreken wat we al weten over de smartphone.

Motorola Edge 20

Motorola gaat op 29 juli nieuwe telefoons aankondigen, want het merk teaset in een Facebook-filmpje alvast een aankomend evenement dat volgende week doorgaat op 29 juli. Die video verhult niets, maar er is wel informatie gelekt door de betrouwbare geruchtenverspreider OnLeaks. Motorola heeft voor ons drie toestellen in petto: een Motorola Edge 20 Lite, een Motorola Edge 20 en Motorola Edge 20 Pro.

We krijgen alvast renders en specificaties te zien van de gewone Motorola 20. De telefoon krijgt een 6,7 inch scherm dat een Full HD-resolutie heeft een hoge 120 Hz verversingssnelheid. We zien een scherminkeping in het midden, maar er zijn ook nog duidelijke randen zichtbaar aan de boven- en onderzijde. Er is maar één luidspreker zichtbaar en die zit rechts onderaan. De powerknop doet dienst als een vingerafdrukscanner.

'Motorola Edge 20-flagship komt op 29 juli, dit zijn de renders'

De telefoon gaat werken met Qualcomms Snapdragon 778G, dat is een processor voor telefoons uit het hogere middensegment. Mogelijk rust Motorola alleen de Pro-versie uit met een high-end chipset. Het apparaat zal verder werken met 6 GB of 8 GB RAM en met 128 GB of 256 GB opslag. De accu is een 4000 mAh exemplaar.

108 MP hoofdcamera

Als we dan naar de cameraopstelling aan de achterkant kijken dan zien we drie cameralenzen en een camera-eiland dat aan de OnePlus 9-reeks doet denken. De smartphone pakt uit met een 108 MP hoofdcamera, gevolgd door een tweede 16 MP camera en een 8 MP exemplaar.

Gerelateerde artikelen

Naast de renders en specificaties zijn ook de achtergronden van de telefoon alvast gelekt, dat weet XDA Developers. Je kan ze hier downloaden vanuit Google Drive. Het is nog niet zeker of alle drie de telefoons uit de reeks allemaal hun weg zullen vinden naar onze markt. Motorola bracht in het voorjaar nog een andere krachtige telefoon uit, de Moto G100. Je kan hier onze review van dat toestel lezen.

Een aantal van de Motorola Edge 20-achtergronden

Een aantal van de Motorola Edge 20-achtergronden

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over Motorola? Download dan onze Android-app en volg ons op Telegram en Twitter. Check ook onze nieuwe AW Community voor een overzicht van de populairste AW-leden.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk