'Dit is de Motorola E6 Plus met dubbele camera'

'Dit is de Motorola E6 Plus met dubbele camera'

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

De nog niet aangekondigde Motorola E6 Plus is te zien op een viertal foto's. Deze E6 Plus zal een verbeterde versie van de in juli aangekondigde Moto E6 zijn.

Motorola E6 Plus

De Motorola E6 Plus is opgedoken op foto's die techredacteur Roland Quandt via Twitter naar buiten heeft gebracht. Deze budgettelefoon zal de Motorola Moto E6 bijstaan met wat meer mogelijkheden.

Het scherm van de telefoon is voorzien van een voor nu vrij algemeen uiterlijk, met een scherminkeping voor de selfiecamera en vrij dikke schermranden, vooral degene aan de onderkant. Aan de rechter zijkant zien we de volumeknoppen en de powerknop.

Foto van de vermoedelijke Motorola E6 Plus

De glanzende achterzijde is, in tegenstelling tot de Moto E6, voorzien van een dubbele camera. Deze set-up wordt doorgaans gebruikt om scherptediepte aan te brengen in een foto (bokeh-effect) maar het is nog niet duidelijk of Motorola hiervoor heeft gekozen. 

Nog een extraatjes ten opzichte van de Moto E6 is de aanwezigheid van een vingerafdrukscanner om de telefoon mee te ontgrendelen. Daarnaast draait de telefoon op Android Pie.

Foto van de vermoedelijke Motorola E6 Plus

Grote accu

De Moto E6 heeft een 5,5 inch LCD-scherm met een HD-resolutie en deze Plus-versie zal eenzelfde of een iets beter scherm moeten krijgen. De telefoon zou verder ook beschikken over 2 GB werkgeheugen, 16 GB intern geheugen en een Helio P22-chipset. Daarnaast zal één van de verkoopargumenten van de E6 Plus de grote accu zijn aangezien de Moto E4 Plus en de Moto E5 Plus over een 5.000 mAh beschikten.

Beschikbaarheid

Een Europese prijs en lanceringsdatum voor de Motorola Moto E6 is nog niet bekend. Voor nu kun je kiezen voor de Moto G7 Power als alternatief. Deze telefoon heeft ook een 5.000 mAh-accu en beschikt over veel betere specificaties. Je koopt deze telefoon nu al vanaf 178 euro.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk