Motorola brengt in 2021 telefoons met Snapdragon 888 uit

Motorola brengt in 2021 telefoons met Snapdragon 888 uit

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Qualcomm heeft zijn krachtigste processor voor smartphones in 2021 aangekondigd. Nu is het wachten op de eerste telefoons die met deze high-end chipset worden verscheept. Motorola geeft er alvast meer duidelijkheid over.

Qualcomm Snapdragon 888

De Snapdragon 865 wordt opgevolgd door de Snapdragon 888 en niet door de Snapdragon 875 zoals eerder gedacht. Chipmaker Qualcomm kondigde de processor op 2 december aan en een dag later volgden zoals gebruikelijk de technische details.

Gerelateerde artikelen

Zoals verwacht is de Snapdragon een stuk sneller dan zijn voorganger, Qualcomm weet weer een prestatiewinst van 25 procent ten opzichte van de voorganger te realiseren. Ook op het gebied van grafische prestaties is er vooruitgang geboekt. Daarnaast is er ondersteuning voor het 5G-netwerk. Alle verbeteringen hebben we hier voor je opgesomd.

Moto G 2021

Motorola laat aan Androidworld weten dat het er trots op is dat het dit mobiele platform volgend jaar in zijn toestellen kan integreren. Motorola benoemt de Moto G-serie als kandidaat voor de krachtige processor: “Met het oog op de toekomst zijn we verheugd om een platform met krachtigere ervaringen op het gebied van gaming, kunstmatige intelligentie en cameratechnologieën te ontketenen die de manier waarop we werken, studeren en spelen in de wereld van vandaag zal veranderen en om het geavanceerde 800 mobiele platform van Qualcomm volgend jaar in de moto g-familie te verwelkomen.”

Motorola is dus van plan om de Snapdragon 888 te gaan gebruiken in één of meerdere telefoons in de Moto G-serie. Tot nu toe werden deze telefoons met chipsets voor midrange telefoons uitgerust. Wij zijn benieuwd welke Moto G-telefoon deze snelle chipset krijgt en of de chipset ook consequenties heeft voor de tot nu toe aantrekkelijke adviesprijs van deze telefoons.

Zien jullie graag een Moto G met een Snapdragon 888? Wat mag deze telefoon dan kosten? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

Motorola brengt in 2021 telefoons met Snapdragon 888 uit

De Moto G Pro, het duurste toestel in de Moto G-serie van 2020 (329,99 euro)

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk