Hands-on foto's van de Moto X4 bevestigen definitieve specificaties

Hands-on foto's van de Moto X4 bevestigen definitieve specificaties

Moto X4

Er staat ons nog één toestel te wachten in 2017 van Motorola. Dit zal de Moto X4 zijn, die precies tussen de Moto G5S Plus en Moto Z2 Play moet vallen. Van de Moto X4 hebben we inmiddels al wel een redelijk beeld gekregen. Toch krijgen we nu de meest 'officiële' informatie tot nu toe. Een winkel heeft namelijk per ongeluk hands-on foto's van de Moto X4 online gezet. Er werden twee foto's op Instagram geplaatst maar daarna snel weer verwijderd. Dankzij het internet zijn ze echter toch opgeslagen, en komen wij weer het nodige te weten. Op één van deze foto's is namelijk een bordje te zien met daarop de specificaties van de Moto X4.

De eerste foto van de Moto X4 is die van de achterzijde van het toestel, met de Super Black-kleur. De andere kleur zal Sterling Blue zijn. De bekende inkeping van Motorola is op de achterkant te zien, maar het lijkt erop dat deze puur oppervlakkig is. Ook zien we de dubbele camera aan de achterzijde, iets wat de Moto G5S Plus ook heeft.

Op de tweede foto zien we de specificaties van de X4 op het bordje rechts in beeld staan. Er valt te zien dat er een 5.2 inch Full-HD scherm wordt gebruikt, 3 of 4GB werkgeheugen, en een 3.000 mAh batterij. Eerdere geruchten bevestigen deze specificaties.

Daarnaast weten we dat het toestel de Snapdragon 630 zal gaan gebruiken, en helaas niet de eerder genoemde Snapdragon 660. Aan de achterzijde is een 12 en 8 megapixelcamera te vinden, en met IP-68 certificering kan het toestel ook tegen de nodige stof of water. Opladen gaat via USB Type C.

Aankondiging Moto X4

De Moto X4 zal naar verwachting tijdens IFA in Berlijn worden aangekondigd. Deze beurs begint op woensdag 30 augustus. De prijs van het toestel zal volgens geruchten op 350 euro liggen. Binnenkort weten we alles!

Bron: 9to5Google

Motorola Moto X4
3000 mAh
5.2 inch - 1080x1920 px
64 GB
Snapdragon 630

Meer info

Motorola Moto X4
3000 mAh
5.2 inch - 1080x1920 px
64 GB
Snapdragon 630

Meer info

Lees meer over:
Moto X

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties