Moto X Style ontvangt Android 7.0 Nougat-update

Moto X Style ontvangt Android 7.0 Nougat-update
Naast de LG V10 ontvangt de Moto X Style nu ook een update naar Android 7.0 Nougat. Dit is de tweede grote firmware-update voor de uit 2015 stammende X Style.

Nougat voor de Moto X Style

De Moto X Style is een toestel uit het bouwjaar 2015 en ontvangt momenteel een update naar Android 7.0 Nougat. Dit betekent dat er inmiddels al heel wat Moto-toestellen van Nougat zijn voorzien. De Moto G4G4 Plus en Moto Z Play hebben begin maart al een firmwareupdate naar Android 7.0 gekregen en de Moto Z kreeg eind december 2016 al de update naar deze Androidversie. De Moto G4 Play staat nog in de wachtrij en nu is de X Style aan de beurt. De update handmatig controleren kan via Instellingen > Over de telefoon.

Met Android Nougat zijn er de nodige zaken aangepast. Zo kan je nu snel wisselen tussen twee apps, multitasken, zijn de notificaties aangepakt, en quick toggles bovenin het scherm toegevoegd. In Moto Actions kan je nu het scherm kleiner maken om de hoeken van het scherm makkelijker te bereiken.

Screenshot Moto X Style - <a title=

Moto X Style

De Motorola Moto X Style focust, zoals de naam doet vermoeden, onder andere op het uiterlijk van de smartphone. Het toestel is voorzien van een Quad HD-resolutie van 2560x1440 pixels met een beeldschermdiagonaal van 5,7 inch. Er is een 21 megapixel-camera op de achterkant aanwezig en er is 3GB werkgeheugen in de X Style te vinden. De processor is afkomstig van Qualcomm en betreft de Snapdragon 808, die bestaat uit een quadcore-cluster en een duocore-processor.

De X Style kwam op de markt met Android 5.1 Lollipop en kreeg eind 2015 een update naar Android 6.0 Marshmallow. Heb jij de OTA-update al binnen?

Bedankt voor de tip Marcel, Jelle!

Lees meer over:
Moto X

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties