Moto G9 Plus heeft 4700 mAh-accu en 30 watt snelladen

Moto G9 Plus heeft 4700 mAh-accu en 30 watt snelladen

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Moto G9 Plus

De eerste details omtrent de nog aan te kondigen Moto G9 Plus duiken nu op via MySmartPrice. Zij hebben een lijst in handen gekregen die afkomstig is van TÜV Rheinland. Dat is een bedrijf dat onafhankelijke tests uitvoert voor andere bedrijven. Op de lijst wordt de Moto G9 Plus vermeld, inclusief een 4700 mAh-batterij en ondersteuning voor ondersteuning voor 30 watt snelladen. Mogelijk zal de 30 watt-lader niet in de doos zitten en mogelijk apart aangeschaft moeten worden.

De voorganger van de Moto G9 Plus is de Moto G8 Plus. Deze telefoon heeft een batterij van 4000 mAh en ondersteunt 15 watt snellader. Als de lijst van TÜV Rheinland klopt, is de batterij van de Moto G9 Plus ongeveer 16% groter. Daarnaast is het wattage verdubbeld. Uit de review van Jeffrey over de G8 Plus bleek trouwens dat de G8 Plus met gemak de hele dag meegaat. De Moto G9 Plus met grotere accu zou wel eens nog beter kunnen presteren.

Moto G8 Plus

Moto G8 Plus

Meer specificaties

Op dit moment weten we buiten de accu nog niet veel over de Moto G9 Plus. Er wordt wel gesproken over de aanwezigheid van 4 GB RAM en 128 GB intern geheugen. Dat zou evenveel zijn als dat van de Moto G8 Plus. De telefoon zou daarnaast met Android 10 geleverd worden en ongeveer 277 euro kosten.

Wat vinden jullie van deze grote accu en snelladen in de Moto G9 Plus? Laat het ons weten in de reacties onder dit artikel.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk