Naar content
Trending apps
 • Inbox by Gmail

 • Maps: Navigatie en OV

 • WhatsApp Messenger

 • Messenger

 • Facebook

Trending games
 • Minecraft Earth

 • Dr. Mario World

 • Harry Potter: Wizards Unite

 • Breaking Bad: Criminal Elements

 • The Elder Scrolls: Blades

Trending smartphones
 • Samsung Galaxy Z Flip

 • Samsung Galaxy Note 10 Lite

 • Realme X2 Pro

 • Samsung Galaxy S20 Ultra

 • Moto G8 Plus

Nieuwste tablets
 • Samsung Galaxy Tab S6

 • Samsung Galaxy Tab A 10.5

 • Samsung Galaxy Tab S4

 • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

 • Asus Zenpad 3S 10

Moto G7 pas in maart

Moto G7 Plus, Moto G7 Power en Moto G7 Play beschikbaar: dit zijn de beste aanbiedingen

· 15 februari 2019

De Moto G7 Plus, Moto G7 Power en Moto G7 Play zijn nu beschikbaar in diverse winkels. Ben je geïnteresseerd in één van deze mooie telefoons? Wij hebben de beste aanbiedingen voor je op een rij gezet.

Moto G7 Play

De Moto G7 Play is in de Moto G-serie altijd de goedkoopste en dat is nu ook weer het geval. Ten opzichte van de voorganger is hier ook een en ander aan specificaties verbeterd. Zo is de Snapdragon 430 van zijn voorganger vervangen door een Snapdragon 632 samen met 2 GB aan RAM. De telefoon is daarmee 60 procent sneller dan de vorige generatie. De G7 Play heeft een 5,7 inch LCD HD-scherm met een beeldverhouding van 19:9. Daarnaast maakt hij gebruik van een 13 MP camera met snelle autofocus.

Verder ook de voordeligste Moto een vingerafdrukscanner op de achterkant, en hij draait op Android Pie samen met Moto UI. De telefoon krijgt bovendien twee jaar lang beveiligingsupdates en heeft ook recht op één versie-update.

Afbeelding van de vermoedelijke Moto G7 Play

Moto G7 Play kopen

De Moto G7 Play komt in de kleuren Deep Indigo en Fine Gold en heeft een adviesprijs van € 149,99. Het toestel is nu beschikbaar bij MediaMarktBelsimpel, Bol.com en Coolblue.

Hieronder vind je tevens een overzicht van aanbiedingen in combinatie met een abonnement.

Moto G7 Power

De Moto G7 Power is voor het eerst in Nederland verkrijgbaar. Het toestel bevindt zich in prijs tussen de Moto G7 Play en de Moto G7, maar de telefoon heeft wel een belangrijke functie waarmee het zich onderscheidt. Hij heeft zijn naam niet gestolen, want de telefoon heeft een accu met een 5000 mAh batterij. Een erg grote batterij was volgens Motorola een veelgevraagde feature bij gebruikers en volgens Motorola kunnen gebruiker 2,5 dagen verder met het accu van de G7 Power.

Verder heeft hij dezelfde chipset als de Moto G7 Play en Moto G7 samen met 4 GB aan RAM-geheugen. Ook heeft hij een 6,2 inch HD-scherm met een beeldverhouding van 19:9. Net al de Play heeft ook deze telefoon één cameralens aan de achterkant, namelijk een 12 MP camera. Moto G7 Power draait op Android Pie en Moto UI en ook deze telefoon krijgt twee jaar lang beveiligingsupdates en heeft recht op één versie-update volgens Motorola.

Afbeelding van de vermoedelijke Moto G7 Power

Moto G7 Power kopen

De Moto G7 Power is nu leverbaar bij MediaMarktBelsimpel, Bol.com en Coolblue voor een adviesprijs van € 209,99. Het toestel is te koop in de kleuren Ceramic Black en Marine Blue.

Hieronder vind je tevens een overzicht van aanbiedingen in combinatie met een abonnement.

Moto G7

De Moto G7 bevindt zich in het midden van de G7-serie. Het toestel komt met een 6,24 inch LCD full HD-scherm met een waterdruppelnotch. De telefoon heeft onder zijn motorkap de midrange Qualcomm Snapdragon 632 samen met 4 GB aan werkgeheugen en 64 GB opslag. Volgens Motorola is hij de helft sneller dan zijn voorganger. Het toestel heeft een accu met een capaciteit van 3000 mAh en hij ondersteunt snelladen. De Moto G7 draait op Android Pie samen met de Moto UI-schil. De telefoon krijgt twee jaar lang beveiligingsupdates en heeft ook recht op één versie-update volgens Motorola.

De telefoon heeft aan de achterkant een dubbele camera met een 12 MP hoofdcamera en een 5MP dieptecamera camera als tweede lens. De camera-app komt met features als Spot Color, Auto Smile Capture en Google Lens. Alle toestellen uit de hele Moto G7-reeks krijgen ook één jaar lang onbeperkte opslag in Google Foto's.

Afbeelding van de vermoedelijke Moto G7

Moto G7 kopen

De Moto G7 kost € 249 en is vanaf midden maart leverbaar in de kleuren zwart en wit. Je kan hem dan aanschaffen via MediaMarktBelsimpel, Bol.com en Coolblue.

Hieronder vind je tevens een overzicht van aanbiedingen in combinatie met een abonnement.

Moto G7 Plus

De Moto G7 Plus is het topmodel in de G7-serie en biedt in deze serie de beste specificaties en voor Motorola is het naar eigen zeggen de meest succesvolle telefoon uit de G7-reeks. Het toestel komt met een gelijkaardig 6,2 inch LCD-scherm als de Moto G7. Verder krijgt de telefoon een krachtigere Snapdragon-chipset aan boord, de Snapdragon 636. Ook dit toestel werkt op Android Pie en Moto UI en de telefoon krijgt twee jaar lang beveiligingsupdates en heeft recht op één versie-update.

Daarnaast heeft hij dezelfde grootte van accu, een 3000 mAh-batterij, maar deze laadt nog sneller op dankzij een 27 watt Turbo Charger. Als je de telefoon 15 minuten oplaadt, kan je 12 uur langer met je telefoon verder. De telefoon heeft onderaan stereo-luidsprekers met Dolby Audio. Als we de camera erbij nemen merken we dat de dubbele camera achteraan bestaat uit een hoofdcamera met 16 MP en optische beeldstabilisatie.

Afbeelding van de vermoedelijke Moto G7 Plus

Moto G7 Plus kopen

De Moto G7 Plus kost € 299 en is beschikbaar in de kleuren Deep Indigo en Red. Het toestel is te koop bij T-Mobile, MediaMarkt, BelsimpelBol.com en Coolblue.

Hieronder vind je tevens een overzicht van aanbiedingen in combinatie met een abonnement.

Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

Reacties (3)
Bezig met laden van reacties...