‘Moto G Pro 2021 met groot scherm en geïntegreerde stylus gelekt’

‘Moto G Pro 2021 met groot scherm en geïntegreerde stylus gelekt’

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Motorola komt binnenkort met een opvolger van zijn Moto G Pro met een geïntegreerde stylus. De nieuwe telefoon werkt met 5G en hij heeft een nieuwe cameraopstelling. We bespreken de gelekte informatie.

Motorola Moto G Pro 2021

In april bracht Motorola dit jaar de Moto G Stylus op de markt die bij ons een paar maanden later verscheen met de naam Moto G Pro. Het was de eerste keer dat Motorola zo’n telefoon met geïntegreerde stylus had uitgebracht, en je kan hier onze review ontdekken. Het lijkt er nu op dat er een vervolgverhaal komt voor de G Pro, want er is een opvolger gelekt op Amazon, dat weet Slashleaks. Het lijkt op officiële beelden van de telefoon.

‘Moto G Pro 2021 met groot scherm en geïntegreerde stylus gelekt’

De Moto G Pro 2021 heeft nog steeds een scherm met een inkeping in de linkerhoek en ook de duidelijke kin aan de onderkant lijkt nog steeds bij deze telefoon aanwezig. Achterop de smartphone zien we voor het eerst een camera-eiland in plaats van een verticale opstelling van lenzen. De telefoon krijgt een 48 MP hoofdcamera, gevolgd door een 8 MP groothoekcamera, een 2 MP dieptecamera en een 2 MP macrocamera.

Wat ook opvalt is dat Motorola de vingerafdrukscanner van de achterkant naar de zijkant heeft verplaatst. Op beelden zien we ook de onderkant van de telefoon die plaats heeft voor de 3,5 mm audiojack, een usb-c-poort, een speaker en de geïntegreerde stylus.

‘Moto G Pro 2021 met groot scherm en geïntegreerde stylus gelekt’

De gelekte pagina op Amazon

Gelekte specificaties

Volgens geruchten komt de nieuwe Moto G Pro met een veel groter 6,8 inch scherm, wat ook een prima combinatie is voor gebruik met stylus. Daarnaast stopt Motorola de Snapdragon 675 met 5G-modem in deze telefoon. Er is ook 4 GB RAM en 128 GB opslag, en dat is net hetzelfde als bij de versie van dit jaar.

Gerelateerde artikelen

We weten nog niet wanneer de Moto G Pro 2021 precies verschijnt of hoeveel hij zal kosten. Wat denk jij van deze telefoon met stylus? Wil je graag meer toestellen in het middensegment met zo’n stylus zien? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk