Weggeefactie: win een Moto G 5G Plus met Androidworld

Weggeefactie: win een Moto G 5G Plus met Androidworld

Redactie

door Redactie

Laatst geüpdatet

In samenwerking met Motorola mogen we een spiksplinternieuwe Moto G 5G Plus weggeven. Wat je moet doen om dit toestel te winnen? Weinig! Hieronder lees je hoe weinig.

Moto G 5G Plus

Na de Motorola Edge, het eerste high-end toestel van Motorola sinds lange tijd, is er een tweede toestel uitgekomen die ook gebruik kan maken van 5G, de Moto G 5G Plus. De Moto G 5G Plus is een toestel met een lekker groot 6,7 inch beeldscherm met scherpe en heldere kleuren. Het beeldscherm is niet het enige wat groot is aan dit toestel want de accu van 5000 mAh mag er ook zijn.

Onder dat beeldscherm kun je een Qualcomm Snapdragon 765-chipset vinden waarvan we weten dat deze erg snel is en soepel draait. Daarbij word je geholpen door 4 of 6 GB werkgeheugen en 64 of 128 GB intern geheugen. Heb je daar nog niet genoeg aan? Dan kun je altijd nog een microSD kaart kwijt in het toestel.

Foto van de Moto G 5G Plus

Aan de achterzijde zitten vier camera's met onder andere een 48 megapixel-hoofdcamera. Aan de voorkant zitten twee camera's voor het nemen van selfies. Die tweede camera is een groothoekcamera zodat je al je vrienden of die mooie omgeving op vakantie ook op beeld kunt vastleggen.

Weggeefactie Moto G 5G Plus 

Van Motorola mogen we een Moto G 5G Plus weggeven en daar hoef je haast niks voor te doen. Beantwoord de onderstaande vragen en laat je e-mailadres achter. Binnen twee weken laten we weten wie de winnaar is van dit gave toestel.

Kun je het formulier niet zien, klik dan hier

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk