"Moto G 4th gen wordt 17 mei aangekondigd"

"Moto G 4th gen wordt 17 mei aangekondigd"
Motorola heeft uitnodigingen verzonden voor een event in New Dehli op 17 mei. Hier worden naar alle waarschijnlijkheid de Moto G 4th gen en de Moto G Plus aangekondigd.

Moto G 4th gen

De Moto G-serie is bijzonder populair en heeft de nieuwe benchmark gezet voor de budgettoestellen. Voor nog geen € 200 koop je een goed functionerende smartphone met relatief snelle updates. De nieuwste versie, de Moto G 4th gen (of Moto G4) hebben we de laatste weken al regelmatig voorbij zien komen in de geruchten samen met de Moto G Plus. 

De uitnodiging van de Motorola die naar verschillende media is gestuurd, vertelt dat er een event zal zijn op 17 mei. Hier gaan we waarschijnlijk de nieuwe Moto G 4th gen en Moto G Plus zien.

Moto G 4th gen

We denken te weten dat de Moto G 4th gen beschikt over een 5,5 inch full HD-scherm met een octacore-processor. Dit zou zomaar eens de Snapdragon 430 of 435 kunnen zijn. Qua geheugen is er 2GB aanwezig en foto's maak je met een 13 megapixel-camera. De Plus zou een hogere schermresolutie hebben en een 16 megapixel-camera. Ook zouden beide devices beschikken over een vingerafdrukscanner in de homebutton.

Via: GSMArena

Lees meer over:
Motorola

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties