Moto 360 smartwatch eindelijk officieel, kost $249

Moto 360 smartwatch eindelijk officieel, kost $249

Dimitry Vleugel

door Dimitry Vleugel

Laatst geüpdatet

Moto 360

Iedereen kijkt al heel lang uit naar dit prachtige horloge dat sinds twee weken niet meer de enige is met een rond scherm omdat de LG G Watch R ook een dergelijk scherm heeft gekregen.

De specificaties waren al uitgelekt maar hier nogmaals de cijfers. De smartwatch heeft een 1,56 inch 320 x 290 beeldscherm met 512MB RAM en 4GB aan opslag. Er zit een pedometer en hartslagmeter in maar ook draadloos opladen is mogelijk. De voorzijde is voorzien van Gorilla Glass en kan tegen een beetje water omdat deze voorzien is van de IP67 normering. De motor achter dit geheel is de TI OMAP 3.

Uitvoeringen

De band van dan de Moto 360 is van mooi leer en de kast is te verkrijgen in donker en licht metaal. Het toestel draait op Android Wear en is dus compatible met elke toestel dat Android 4.3 en hoger draait. De hartslagmeter is een app die zelf door Motorola is toegevoegd en is net als bij Samsung optisch.

De Moto 360 is niet meer het enige ronde horloge op de markt maar zijn 'looks' maken hem nog steeds erg speciaal. Daarnaast is het bijzonder dat je de Moto 360 draadloos kunt opladen op de speciale oplader die meegeleverd zal worden. Dat laden zul je elke dag moeten doen want volgens de eigen specificaties gaat de 320 mAh accu maar een dag mee bij normaal gebruik.

Moto 360

Beschikbaarheid 

De Moto 360 zal $249 kosten en waar, wanneer en voor hoeveel hij in de Nederlandse en Belgische winkels zal liggen is nog niet bekend gemaakt door Motorola. Maar vanavond hopen we hier meer over te weten.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk