Moto 360 (2015) ontvangt vanaf nu Android Wear 2.0 update

Moto 360 (2015) ontvangt vanaf nu Android Wear 2.0 update

Laurence Arnold

door Laurence Arnold

Laatst geüpdatet

Android Wear 2.0 voor Moto 360 (2015)

De Android Wear 2.0 wordt gezien als de grootste update in de geschiedenis van Android Wear. De uitrol hiervan is al naar talloze horloges onderweg, zoals meerdere Fossil's en LG's. Ook de Huawei Watch is laatst aan dit rijtje toegevoegd. De LG Watch Sport en Style kregen de update als eerste op 8 februari.

In Android Wear 2.0 zijn er een aantal zaken veranderd. Zo kan je nu zelfstandig apps draaien op je horloge, de interface is opgefrist en geschikt voor ronde horloges,en kan je (ondersteunde) watchfaces zelf samenstellen met verschillende compilaties. Ook zijn er verschillende manieren om te antwoorden op een bericht, waaronder het met de hand schrijven.

De Moto 360 (2015), ook wel Moto 360 Gen 2 genoemd, is nu eindelijk ook aan de beurt, zo valt op de support-pagina van Android Wear te zien. Met de toevoeging van dit horloge komt het rijtje horloges die Android Wear 2.0 hebben ontvangen op een totaal van 17 smartwatches.

De horloges die nog geen update hebben ontvangen zijn de volgende:

Hierop staat de Moto 360 Sport ook. Motorola Support laat via Twitter weten dat het horloge de update wel krijgt, alleen dat ze nog niks te zeggen hebben over wanneer dit precies is. De originele Moto 360 ontvangt de update naar Android Wear 2.0 helaas niet.

Update installeren voor Moto 360 (2015)

De update naar Android Wear 2.0 is te forceren met het volgende trucje: Ga naar instellingen > systeem > over > Systeemupdates. Druk nu meerdere keren achter elkaar op het groene scherm. Als het goed is zal de update beginnen met downloaden. Ook kan het helpen om je horloge te verbinden met wifi, en de bluetooth van je telefoon uit te schakelen. Leg vervolgens je horloge op de oplader. Na opnieuw meerdere malen op het scherm te hebben gedrukt krijg je de update als het goed is aangeboden!

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk