MijnKPN-app krijgt kleine maar handige functie

MijnKPN-app krijgt kleine maar handige functie

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

De MijnKPN-app heeft een kleine maar handige update gekregen die alles te maken heeft met MB's. Dit is er nieuw.

MB's delen en doneren in de MijnKPN-app

Met de MijnKPN-app regel je alles rondom je abonnementen zelf. Je kan er ook je facturen en je mobiele verbruik bekijken en onderling MB's delen. Dat laatste onderdeel krijgt nu uitbreiding. Met MB's delen deel je makkelijk een aantal MB’s met andere mobiele abonnementen op jouw adres. Bijvoorbeeld om je kinderen te belonen als ze een klusje in huis gedaan hebben, of met een huisgenoot die zelf alweer de databundel heeft verbruikt voor het einde van de maand.

Gerelateerde artikelen

Het is dankzij de nieuwste update nu ook mogelijk om een melding te krijgen als je automatisch MB's hebt gedeeld. Dan weet je dat je kind een klusje kan geven, en je huisgenoot kan in de trein gerust weer verder met The Last Of Us bingewatchen.

In deze nieuwe versie: 1. Kan je een melding ontvangen wanneer je automatisch MB's hebt gedeeld. Dit kun je aanzetten onder Profiel → Instellingen → Meldingen. 2. Staat onze digitale assistent voor je klaar op de Hulp pagina. 3. Kan je zelf kiezen hoeveel MB's je wilt doneren aan onze partners.  

Changelog in de Play Store

Je kan je niet opgemaakte MB's ook doneren aan goede doelen zoals het Rijksmuseum. Via de update is voor de app kun je nu zelf kiezen hoeveel MB's je wilt doneren. Dat scheelt weer een trip naar de website. Tenslotte krijgt de hulppagina een nieuwe medewerker in de vorm van een digitale assistent.

De update staat nu voor MijnKPN-klanten klaar in de Play Store. Maak jij gebruik van MB's delen of doneren? Laat het ons weten in de reacties!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over de MijnKPN-app? Download dan onze Android-app en volg ons via Google Nieuws en op Telegram, Facebook, Instagram en Twitter.

MijnKPN

MijnKPN

De MijnKPN-app is gemaakt voor klanten van deze provider en laat je onder andere facturen bekijken, de inhoud van je abonnement bekijken of hoeveel minuten of data j ..

Bedankt voor de tip, Ronald!

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk