Storing bij Microsoft Teams: berichten worden niet verstuurd

Storing bij Microsoft Teams: berichten worden niet verstuurd

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Microsoft Teams problemen

Net nu een groot deel van de werkende en studerende bevolking vanwege de uitbraak van het coronavirus thuis moet werken en studeren, heeft Microsoft problemen met zijn communicatietool voor bedrijven en community's, Microsoft Teams. De online tool vertoont in Europa al sinds ruim een uur problemen met het versturen van berichten. Microsoft is op de hoogte van de problemen en werkt aan een oplossing, zo laat het bedrijf via Twitter weten.

Zoals je ziet in onderstaande screenshots van onze redacteur Jeffrey worden berichten in Microsoft Teams momenteel niet altijd bij de ontvanger afgeleverd: "Hij levert vaak geen berichten af (en soms wel)."

Microsoft Teams problemen

Nu veel werknemers en studenten vanwege het coronavirus thuiswerken of studeren, komt deze storing in Microsoft Teams uiteraard heel erg ongelegen. Daarnaast is het ook niet de eerste keer, Teams heeft dit jaar al eens last gehad van een grote storing. De communicatietool kampte toen drie uur lang met problemen omdat Microsoft was vergeten om een SSL-certificaat op tijd te vernieuwen.

Het is niet bekend wanneer de problemen met Microsoft Teams verholpen zijn, maar we hopen dat het niet al te lang duurt. Zodra er meer bekend is, passen we dit artikel aan. Werk jij met Microsoft Teams en heb je last van de storing? Laat het ons weten in de reacties onder dit artikel.

Microsoft Teams

Microsoft Teams

Microsoft Teams is een app waarmee medewerkers van bedrijven online samen kunnen werken. In deze chat-app à la Slack is het mogelijk om alle beschikbare bestanden i ..

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk