Metalen Huawei Ascend Mate 7 met vingerafdrukker in het wild gespot

Metalen Huawei Ascend Mate 7 met vingerafdrukker in het wild gespot
Het zijn zo in de week voor de IFA niet alleen maar teasers die we zien verschijnen op het wereldwijde web. Nu zijn er ook twee foto's van de aankomende Huawei Ascend Mate 7 verschenen, waarop we een behuizing zien van metaal en een vingerafdrukscanner.

Huawei Ascend Mate 7

De Huawei Ascend Mate 7 wordt op 4 september gepresenteerd en in de aanloop naar deze presentatie hebben we al meerdere keren allerlei soorten teasers gezien. Zo zagen we een uitnodiging voorbijkomen met daarop een grote 7, kwam er verschillende flashy neon-teasers voorbij en werd er van de week ook een teaser-video uitgegeven, waarin we van dit toestel al enkele fragmenten voorbij zagen komen.

Vingerafdrukscanner en metalen behuizing

Nu zijn er ook twee foto's verschenen van dit aankomende toestel, waarop we duidelijk kunnen zien dat er op de achterkant een fingerprintscanner aanwezig zal zijn, iets dat strookt met de inmiddels vele lekken van dit toestel. De behuizing is gemaakt van aluminium en heeft grote gelijkenissen met de HTC One Max. Zo zien we onder andere dezelfde 'lijntjes', waarschijnlijk van plastic waarin de antennes voor bijvoorbeeld WiFi, Bluetooth en GPS te vinden zijn. Er komen twee varianten op de markt aldus de geruchten, waarvan er één wordt uitgerust met een 6 inch hogeresolutiescherm met 2560x1440 pixels en 3GB RAM. Het andere model krijgt 'slechts' een resolutie van 1920x1080 pixels en moet het doen met 2GB werkgeheugen.

De processor wordt van eigen makelij en is de HiSillicon Kirin 920, die acht rekenkernen bevat. Deze processor werkt via de big.LITTLE-architectuur, waarbij er vier rekenkernen worden gebruikt voor de intensieve taken en waarbij de overige vier worden gebruikt voor de afhandeling van simpelere taken. De Mali-T628 zorgt voor de graphics en camera van 13 megapixels zorgt voor het maken van foto's, terwijl de frontcam foto's schiet in een resolutie van 5 megapixels.

Op de verschenen foto's zien we een hele smalle bezel oftewel schermrand, maar er is niet goed te zien of er nog een zwarte rand om het scherm heen geplaatst is. Dunne schermranden zijn tegenwoordig een hot item in de telecomsector en fabrikanten leggen zich steeds meer toe op het creëren van apparaten met smalle bezels.

Huawei Ascend Mate 7

Beschikbaarheid

Donderdag 4 september zal Huawei deze telefoon gaan presenteren op de IFA, waar wij uiteraard verslag van zullen doen.

Bron: Weibo via GSMArena

Lees meer over:
Huawei

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties