Messi en Beckenbauer vechten met Samsung tegen... 'aliens'?

Messi en Beckenbauer vechten met Samsung tegen... 'aliens'?

Dimitry Vleugel

door Dimitry Vleugel

Laatst geüpdatet

Samsung

Samsung groeit en groeit en is momenteel de alleenheerser wanneer het om de verkoop gaat van smartphones. Niet alleen de verkoopaantallen maar ook de acties en commercials worden steeds groter. In Nederland moesten we het tot voor kort nog doen met onze 'eigen' zingende ster-actrice Carice van Houten (wtf..maar 537 keer bekeken), maar er hebben zich grotere sterren gemeld.

Aliens

In een video die vanochtend op YouTube verscheen, zien we twee grote sterren van het vroegere en hedendaagse voetbal schitteren. In een spannende achtervolging zien we Barcelona-speler Lionel Messi en voormalig aanvoerder van het Duitse elftal Franz Beckenbauer. Deze video is er één in een serie waar onderstaande eerder in verscheen.

De clou van deze commercial is dat Beckenbauer de stervoetballer Messi aanwijst als aanvoerder van de Galaxy11. In het laatste shot zien we dat deze Galaxy11 het waarschijnlijk moet gaan opnemen tegen de aliens.

Katsjing

Wanneer je Lionel Messi kunt betalen om een kunstje te doen in één van je commercials dan beschik je over een ruim budget. Dan mag Bale voor 100 miljoen naar Real Madrid gegaan zijn, de vraagprijs van Lionel Messi zal zeker een stuk hoger liggen.

We zijn benieuwd naar het vervolg van deze video en wat de reden is van deze campagne. Maar kun je niet zo lang wachten, houd dan deze site in de gaten.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk