Meer pre-orders Samsung Galaxy S8 dan S7

Meer pre-orders Samsung Galaxy S8 dan S7

Ruud Caris

door Ruud Caris

Laatst geüpdatet

Meer pre-orders

De pre-order van de Samsung Galaxy S8 is gestart op 29 maart en loopt door tot en met 19 april. Daarna zal het toestel 20 april geleverd worden voor iedereen die hem besteld heeft. De officiële beschikbaarheid in de winkels in Nederland en België is 28 april.

De mobile chief van Samsung, Koh Dong-jin, zegt dat de pre-orders van de S8 hoger zijn dan de bestellingen die ontvangen werden toen de Galaxy S7 gelanceerd werd. Dit zou te maken kunnen hebben met het feit dat de Note 7 geflopt is en veel mensen hebben gewacht op de opvolger in de vorm van de Galaxy S8.

Met de Samsung Galaxy S8 heeft de fabrikant veel op het spel staan: de verkopen moeten goed zijn, misschien zelfs een record. Dit om onder andere het debacle van de Samsung Galaxy Note 7 voorgoed achter zich te laten. Los van de misgelopen inkomsten heeft dit veel impact gehad op het merk. Dit moet met de Galaxy S8 goed gemaakt worden. Er zijn dan ook meerdere marketingcampagnes gestart om te laten zien hoe veilig de productie en uitgebreid de testen zijn.

Samsung Galaxy S8

De Samsung Galaxy S8 is het toptoestel van 2017 voor de fabrikant en wordt in eerste instantie goed ontvangen. Deze wordt aangedreven door de nieuwste Exynos-chipset in combinatie met 4GB werkgeheugen en is voorzien van slimme assistent Bixby. Verder zien we een 12 megapixel-camera aan de achterzijde en een frontcam met autofocus. Opvallend is vooral het design, de reguliere versie heeft een 5,8 inch-scherm en relatief kleine schermranden. Hierdoor is het toestel bijzonder handzaam. Ditzelfde geldt voor de Galaxy S8+ met een 6,2 inch-scherm, waarbij het toestel toch relatief klein is gebleven in verhouding met het schermformaat.

Wil je de Galaxy S8 bestellen, wij hebben de beste deals voor je op een rij gezet!

[tds=5209]

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk