Man livestreamt Samsung Galaxy S21 die al 11 dagen onderwater is

Man livestreamt Samsung Galaxy S21 die al 11 dagen onderwater is

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Een man houdt zijn Samsung Galaxy S21 al gedurende 11 dagen in een gevuld aquarium. In een livestream op YouTube zien we op het scherm de tijd dat de telefoon onderwater is.

Samsung Galaxy S21 onderwater

De Samsung Galaxy S21 is wereldwijd op 29 januari in de winkels belandt. Ondertussen hebben mensen al ruim de tijd kunnen nemen om de telefoon te ontdekken en ook op Androidworld hebben we al een uitgebreide review online. Een Youtuber dacht daar echter anders over en gooide zijn S21 meteen in een gevuld aquarium na zijn aankoop. Het toestel leeft nu al gedurende 11 dagen onderwater op het moment van schrijven.

De Youtuber in kwestie genaamd Photo Owl Time Lapse wilde de IP68-waterbestendigheid van de S21 testen. Dat certificaat geeft aan dat de S21 minstens een halfuur lang overleeft in een diepte van maximaal anderhalve meter. 'Minstens' is het belangrijkste woord uit die zin, want de telefoon houdt het in de praktijk dus al veel langer vol.

De hoogtepunten

De Youtuber startte de stopwatch van de S21 alvorens de telefoon in het aquarium terechtkwam, maar de stopwatch van het apparaat gaf het op na 99 uur 59 minuten en 59 seconden. Sindsdien wordt de stopwatch na die tijd telkens gereset en in de video is te zien dat het apparaat al langer dan 250 uur onderwater zit.

Gerelateerde artikelen

Omdat je vast niet de hele video van nul opnieuw wil bekijken, geven we je hier nog enkele hoogtepunten mee. De S21 gaf na 117 uur de melding dat vocht is gedetecteerd en even leek het scherm ook niet meer te reageren. Na enkele drukken op de knoppen bleek de telefoon weer zonder problemen te werken, al blijft de melding wel zichtbaar. Na 241 uur vroegen kijkers of de speakers van de telefoon het nog deden. Zoals verwacht klonk het geluid erg slecht en was het nauwelijks nog hoorbaar.

Youtuber Photo Owl Time Lapse is - zoals de naam doet vermoeden - wel een fan van timelapse-filmpjes. Naast de video van de Galaxy S21 zien we dan ook de hele tijd andere timelapse-filmpjes, en zo zie je versneld hoe van een verse krop sla na 11 uur niets meer overblijft dan een dood klompje ellende. Hoe lang het voor deze S21 duurt alvorens we hetzelfde kunnen zeggen, valt nog af te wachten.

Man livestreamt Samsung Galaxy S21 die al 11 dagen onderwater is

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk