Kom je ook naar onze AW Made by Google Viewing Party op 9 oktober?

Kom je ook naar onze AW Made by Google Viewing Party op 9 oktober?

Dimitry Vleugel

door Dimitry Vleugel

Laatst geüpdatet

Made by Google

Google wil steeds meer een echt hardware-merk te worden. Daarom heeft Google de Nexus-reeks die door andere fabrikanten gemaakt werd, begraven, en is het verder gegaan met de eigen Google Pixel. Ondertussen kwamen ook al andere producten van eigen makelij op de markt, denk aan: de Pixelbook, Google Wifi, Google Home, Google Home Mini, Google Home Max en nog veel meer. Vorig jaar liet Google tijdens Made by Google 2017 onder meer de Pixel 2 en de Pixel 2 XL zien, maar die zijn aan waardige opvolgers toe.

2018 wordt ongetwijfeld de spannendste editie tot nu toe. Eerst werden er volop foto's, filmpjes en reviews van de nieuwe Pixel 3 XL met notch gelekt, maar volgens recente geruchten, blijkt daar niets van te kloppen. Google zou daarentegen een volledig randloos toestel op de markt brengen, genaamd de Pixel Ultra. Met de aankondiging van het Parijse evenement, heeft Google ook voor het eerst een evenement in Europa gelanceerd. Er wordt dan ook luidop gefluisterd dat we de Pixel 3 en andere Google hardware eindelijk officieel in Nederland mogen verwachten, fingers crossed.

Made by Google 2018

Viewing party

Al die spanning hoef je gelukkig niet in je eentje vanuit je luie zetel op je laptop te verduren. Het is veel leuker, gezelliger en informatiever als we het samen doen. Daarom organiseren we de AW Made by Google Viewing Party op 9 oktober, en hopen we jou te mogen ontvangen.

Foto van de studio

Wat is de bedoeling ?

Op 9 oktober om 16.00 uur gaan de deuren open en ontvangen we je met open armen op ons kantoor in Haarlem. Om 16.45 uur start het officiële programma waar we vanaf 17.00 uur met zijn allen naar de livestream gaan kijken. Wij verwachten dat deze uiterlijk om 18.30 uur afgelopen is, waarna het buffet open zal gaan.

Om 19.00 start Androidworld vervolgens een eigen livestream waar we de producten die tijdens de Made by Google-persconferentie zijn aangekondigd, nog eens uitvoerig bespreken op basis van vragen en opmerkingen van onze lezers. Als die AW-Hangout ten einde is, sluiten we de avond af met een leuke weggeefwedstrijd met knettergave prijzen, en natuurlijk ga je ook met een eigen goodybag naar huis.

Wil je ons vergezellen tijdens onze AW Made by Google Viewing Party? Schrijf je dan hieronder alvast in. Vervolgens ontvang je binnen de week een officiële uitnodiging met alle informatie die je nodig hebt.

Zin om te komen? Geef je hier op

Androidworld 4.0 logo

Kan je het formulier niet zien? Klik dan hier

Velden met een * zijn verplicht

Selecteer op welk manier je informatie wil ontvangen van Androidworld.

Je kunt je op elk moment afmelden door op de link in de voettekst van onze e-mails te klikken. Bezoek onze website voor informatie over privacy. https://androidworld.nl/privacy/

We use MailChimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to MailChimp for processing. Learn more about MailChimp's privacy practices here.

Kan je het formulier niet zien? Klik dan hier

Kan je het formulier niet zien? Klik dan hier

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk