Made for Google site nu online: de beste accessoires voor Google-producten

Made for Google site nu online: de beste accessoires voor Google-producten

Laurence Arnold

door Laurence Arnold

Laatst geüpdatet

Made for Google

Google zet zichzelf steeds meer in de markt als producent van diverse producten. Dit jaar werden de Google Pixel 2, Google Pixelbook, Google Pixel Buds, Google Clips en een nieuwe versie van de Daydream aangekondigd. Deze producten zijn 'Made by Google.' Deze producten hebben ook accessoires nodig, zoals kabeltjes om je telefoon op te laden, of een USB Type-C koptelefoon, aangezien er geen koptelefoonaansluiting meer te vinden is op de Pixel 2.

Daarom werd het Made for Google-programma opgezet. Hierbij krijgen gecertifieerde fabrikanten het label dat hun producten Made for Google zijn. Zo weet je dat hun producten ook echt bij het Google-product passen, en voldoet aan de eisen van Google zelf.

Enkele fabrikanten hadden al vrij snel het Made for Google label op hun website geplakt, zoals Liberatone met twee nieuwe koptelefoons / oortjes. Om overzicht te bewaren van alle fabrikanten die Made for Google producten hebben is er een site gelanceerd: get.google.com/madefor. Hierop staan op het moment van schrijven 22 fabrikanten die Made for Google zijn.

Sommige van de blokjes kan je aanklikken, waarmee je direct op een speciale pagina met de Made for Google producten komt. Bij andere linkjes wordt je doorverwezen naar de algemene pagina, en sommige merken hebben helemaal nog geen link toegewezen gekregen.

We zien bekende merken als Under Armour, Belkin, OtterBox en PanzerGlass voorbijkomen. Het overgrote deel van de producten zijn hoesjes en (glazen) screenprotectors. Maar ook oortjes, docking stations of skins voor de Pixel 2 worden verkocht. Dat het overzicht nog niet compleet is blijkt uit het ontbreken van populaire merken als hoesjesfabrikant Spigen of kabelproducent Anker, die toch prima een plekje op de site mogen krijgen.

Let ten slotte op dat je wordt doorverwezen naar de Amerikaanse webwinkel als je op een link klinkt: wil je zelf een Made for Google product aanschaffen, dan is het slim om even te kijken op bijvoorbeeld de Europese webwinkel, of een site als Amazon. Veel shop-plezier!

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk