Made by Google op 6 oktober: deze Pixel-apparaten worden er aangekondigd

Made by Google op 6 oktober: deze Pixel-apparaten worden er aangekondigd

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Google heeft bevestigd dat het volgende Made by Google-evenement om 16.00 uur op 6 oktober zal plaatsvinden. De zoekgigant maakt tevens bekend welke Pixel-apparaten we daar gaan zien.

Made by Google 2022

Made by Google is het jaarlijks terugkerende hardware-evenement waar Google zijn nieuwste apparaten aankondigt. Dit jaar krijgen we weer meerdere producten te zien en Google verklapt bijna alles via de speciale Made By Google-pagina.

Google Pixel 7-serie

Allereerst krijgen we er de Google Pixel 7 en Pixel 7 Pro te zien. Dat zullen high-end smartphones zijn met uitstekende camera's. Veel over de specificaties van dit tweetal is nog niet bekend. Google liet ze al wel in een teaser zien. Daarnaast zijn zo ook al verschenen in een unboxingvideo en een hands-on.

We verwachten overigens dat de Pixel 7-serie ook dit jaar niet naar Nederland en België komt. Meer over de beide smartphones vind je op onze Pixel 7-pagina's hieronder.

Google Pixel Watch

Na jaren van geduld opbrengen kunnen we hem dan eindelijk dit jaar ontmoeten, de Google Pixel Watch. De Pixel Watch zal zich richten op gezondheid en welzijn, smarthome en de Google Assistent. Daarnaast draait de smartwatch op Wear OS en krijgt het horloge integratie met Fitbit. Meer over de mogelijke eigenschappen van de Pixel Watch vind je hier en de teaser van Google kan je hier bekijken.

Nest Hub en Pixel-tablet

Google heeft het ook over de nieuwste smarthome-apparaten en mogelijk is dat de nieuwe Nest Hub met afneembaar scherm dat je als een tablet met je meedraagt. De kans dat deze nieuwe Nest Hub onze kant opkomt is aannemelijk, aangezien Google in het verleden ook telkens zijn Nest Hub-smart displays hier verkocht.

Dan is er ook nog de Google Pixel-tablet die we vanochtend nog even in het geruchtencircuit voorbij zagen komen. In deze video zie je een teaser van de tablet en Google gaf aan dat het apparaat pas in 2023 het levenslicht zal zien. Maar je weet het maar nooit met Google.

Gerelateerde artikelen

Verder zien we dat Google de Pixel Buds Pro ook nog even laat zien in de tweet en op de speciale Made by Google-website maar die oordopjes zijn al officieel aangekondigd.

Made by Google op 6 oktober: deze Pixel-apparaten worden er aangekondigd

Made by Google livestream volgen

De livestream zal via YouTube op 6 oktober om 16.00 uur te volgen zijn. Naar welke producten kijk jij het meeste uit? Laat het ons weten in de reacties.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk