Made by Google 2019: dit zijn alle nieuwe producten

Made by Google 2019: dit zijn alle nieuwe producten

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Made by Google 2019

Google Nest Wifi officieel: slimme router en Assistent-speaker in één

De Google Nest Wifi is slimme router en Assistent-speaker in één. Het apparaat heeft ook speakers ingebouwd vergelijkbaar met de audio-kwaliteit van de kleine Nest Mini-speaker, waardoor je onder meer muziek kan afspelen en rechtstreeks met Google Assistent kan praten.

Lees hier het artikel.

Google Nest Mini officieel: verbeterde versie voor hetzelfde geld

De Google Nest Mini (tweede generatie) komt zowel qua design als qua specificaties in grote lijnen overeen met de eerste generatie. Wel is er nu een uitsparing aan de achterzijde van het apparaatje waarmee de Nest Mini gemakkelijk aan een haak of schroef aan de muur kan worden bevestigd. De nieuwe variant beschikt tevens over betere geluidskwaliteit waaronder een hoger maximum volume en betere bastonen.

Lees hier het artikel.

Google Pixelbook Go officieel: Chromebook met 4K-scherm

De Google Pixelbook Go is een Chromebook in verschillende uitvoeringen waaronder een met 4K-scherm. Het apparaat is verbeterd ten opzichte van zijn voorganger onder andere door de functie 'Hush Keys' waardoor het toetsenbord stiller is. De Pixelbook Go krijgt verschillende Intel Core-processors en variaties in werk- en opslaggeheugen.

Lees hier het artikel.

Google Pixel Buds (2019) officieel: slimme, volledig draadloze oortjes

Google heeft een nieuw paar draadloze oortjes gelanceerd: de Pixel Buds (2019). Dit keer gaat het om volledig draadloze oortjes met Google Assistent met een verbeterd bluetooth-signaal die door muren heen met je telefoon verbinden.

Lees hier het artikel.

Google Pixel 4 en 4 XL officieel: Googles ultieme visie voor Android

De Google Pixel 4 en Pixel 4 XL zijn officieel aan de wereld getoond. Google bracht grote verbeteringen op het vlak van de camera-opstelling en de Google Assistent en introduceert tevens nieuwe gezichtsherkenning. Er is teveel nieuws om op te noemen over deze twee toptelefoons!

Lees hier het artikel.

Officieel: Google Stadia komt op 19 november naar Nederland

Google Stadia gaat officieel op 19 november van start, want dan krijgen de early-adopters die de Founder's Edition en Premiere Edition hebben besteld hun Chromecast Ultra en Stadia-controller. Het zal vanaf dan ook mogelijk zijn om games zoals Red Dead Redemption 2 en DOOM Eternal te kopen.

Lees hier het artikel.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk