Low-end LG K4 verschijnt op Russische website LG

Low-end LG K4 verschijnt op Russische website LG

Colin Baak

door Colin Baak

Laatst geüpdatet

Op de Russische website van LG is de K4 te zien, een goedkoop instapmodel in de K-lijn. De specificaties van twee andere K-devices waren al bekend, maar het is altijd nog wachten op meer informatie van de K5 en K8.

LG K4

De LG K7 en K10 werden eerder al gepresenteerd, maar de fabrikant liet ook al weten te komen met nog drie toestellen in de K-lijn. Op de Russische website is de K4 nu te vinden, inclusief vele afbeeldingen en natuurlijk alle specificaties en features.

[readmore article="183430,183567"]

Een 4,5 inch scherm met een resolutie van 854x480 pixels is aanwezig en er is een MediaTek MT6735M-processor aanwezig, een 1GHz quadcore-variant, bijgestaan door 1GB werkgeheugen. Het apparaatje weegt 120 gram, meet 131,9 x 66,7 x 8,9mm en is voorzien van Android 5.1.1 Lollipop met daaroverheen de eigen schil. De 8GB intern geheugen is uit te breiden met geheugenkaartjes van maximaal 32GB.

Er is een 5 megapixel-camera te vinden op de achterkant van het toestel, terwijl de frontcam plaatjes schiet in een resolutie van 2 megapixels. De accu heeft een capaciteit van 1940mAh, er zijn twee SIMkaartslots aanwezig en het toestel kan overweg met WiFi, Bluetooth 4.1 en LTE. Een prijs is nog niet op de website te vinden en ook specificaties of informatie over de andere twee toestellen in de K-lijn zien we daar nog niet.

Beschikbaarheid

Of het toestel ook bij ons te koop zal zijn, voor welke prijs en vanaf wanneer dat zal gebeuren is nog onbekend, misschien krijgen we daar meer informatie over te horen op het Mobile World Congress, eind februari.

Bron: LG Rusland via Android Headlines

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk