Lollipop voor Samsung Galaxy S5 rolt verder uit in Europa

Lollipop voor Samsung Galaxy S5 rolt verder uit in Europa

Ruud Caris

door Ruud Caris

Laatst geüpdatet

Lollipop op Galaxy S5

Android 5.0 brengt vele verbeteringen om meerdere vlakken. Zo wordt het toestel sneller door gebruik van ART, zijn de notificaties aangepakt en zien we dat het nieuwe Material Design overal is doorgevoerd. Samsung heeft hier nog een eigen sausje overheen gedaan met een vernieuwde versie van TouchWiz en is daarmee weer helemaal Samsung-eigen gemaakt. De update werd al uitgerold in Polen, maar volgens Sammobile is nu ook Spanje aan de beurt. De gebruikers met een Samsung Galaxy S5 uit dit land, krijgen de update via Kies en OTA binnen op hun toestel.

Nederland en België

Een concrete datum voor Nederland en België is er nog niet, maar gezien het feit dat Samsung weer verder gaat met de uitrol in Spanje lijkt het erop dat de software goed bevonden is. Dit zou kunnen betekenen dat de update naar Android 5.0 voor de Samsung Galaxy S5 ook snel bij ons te verwachten mag zijn. Voor een volledig overzicht van de updates naar Android 5.0 verwijzen we je naar dit overzicht.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk