Logitech Type-S: toetsenbord-case voor Galaxy Tab S 10.5

Logitech Type-S: toetsenbord-case voor Galaxy Tab S 10.5

Colin Baak

door Colin Baak

Laatst geüpdatet

Logitech Type-S

De is een nieuwe case met ingebouwd toetsenbord welke via Bluetooth wordt verbonden met de nieuwe . De case zorgt voor bescherming van de tablet tegen stoten, krassen en morsen en via het SecureLock-systeem zit de tablet stevig vast in de hoes, maar is er net zo makkelijk weer uit te halen. Het toetsenbord is van het chiclet-type en ook zijn er verschillende sneltoetsen te vinden om Androidgerelateerde handelingen uit te voeren.De tablet is in verschillende posities te gebruiken, bijvoorbeeld als je documenten of een e-mail wilt typen. Er kan ook voor worden gekozen om de tablet plat op tafel te leggen om zo bijvoorbeeld een filmpje te kijken of spelletje te spelen. Als de cover wordt geopend wordt de tablet automatisch geactiveerd en kan dus op elk moment gebruikt worden. De hoes heeft ook een ingebouwde accu die zo'n 3 maanden werkt als die volledig is opgeladen en er zo'n twee uur per dag mee gewerkt wordt. De hoes die alleen in het zwart op de website staat, weegt 436 gram en meet 259 x 192 x 20mm.

Beschikbaarheid

De Type-S moet nog deze maand in de winkels liggen voor een adviesprijs van € 99,95. De Samsung Galaxy Tab S 10.5 zelf zal vanaf begin juli verkrijgbaar moeten zijn vanaf € 499.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk