Local Guides mogen speciale Google Maps-app testen

Local Guides mogen speciale Google Maps-app testen

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Locale Guides

Local Guides of lokale gidsen zijn mensen die aanpassingen in Google Maps aanbrengen, zoals het toevoegen van foto's bij restaurants, het up-to-date maken van openingstijden van supermarkten of veel reviews/beoordelingen plaatsen onder bedrijven. Hierdoor wordt de informatie in Maps veel beter en hebben andere gebruikers van de app er ontzettend veel baat bij. Sinds de start van Local Guides-programma hebben zich zo'n 30 miljoen bijdragers aangemeld.

Voor al deze aanpassingen krijgen de gidsen punten waardoor ze kunnen levellen. Vorige maand zijn er nieuwe levels, nieuwe badges in combinatie met een nieuw puntensysteem geïntroduceerd.

Beloningen 

Natuurlijk waardeert Google de inspanning van Local Guides ten zeerste, en geeft ze dan ook vaak cadeautjes zoals extra Google Drive-opslag, 3 maanden gratis een betaald abonnement op Play Music of korting op films huren met Play Films. Local Guide krijgen ook een herkenbare Local Guide-badge in Google Maps die te zien is bij hun reviews.

Dit keer krijgen de gidsen de mogelijkheid om een vroege versie van Maps te testen. Hiervoor moet je wel level 6 bereikt hebben, dus 1500 punten of meer. De uitnodiging komt per in een e-mail met de titel: 'A secret app for top Local Guides'. Of het nu een compleet nieuwe app is of een aangepaste versie van de bestaande Maps-app met nieuwe functies, is niet bekend. Wel gaat Google bekijken of je in aanmerking komt voor de preview. Daarna zal er een e-mail met verdere instructies worden verstuurd. Dat wordt dus duimen op een succesvolle sollicitatie!

Aanmelden!

Aanmelden voor de preview van Maps kan via deze link. Wil je ook Local Guide worden en in aanmerking komen voor extraatjes? Aanmelden kan via deze website.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk