Livestream nieuwe HTC One (M8) online te bekijken

Livestream nieuwe HTC One (M8) online te bekijken
Over slechts enkele uren is het zo ver, HTC gaat zijn nieuwe vlaggenschip officieel presenteren. Natuurlijk zijn wij van Androidworld aanwezig bij het evenement in Londen, maar het bedrijf heeft ook besloten om een livestream op te zetten voor de nieuwsgierigen onder ons, zodat deze vanuit Nederland en België kunnen kijken.

HTC One M8

De allernieuwste One zal vanmiddag officieel worden gepresenteerd op een evenement in New York, maar ook in Londen is er een evenement georganiseerd, speciaal voor de Europese pers. Van de opvolger van de HTC One is de laatste weken al heel veel uitgelekt, van het design, tot aan de specificaties en van de kleuren tot aan filmpjes van de nieuwe interface.

Op verschillende websites van HTC, zoals die van de Engelse en Amerikaanse tak van het bedrijf is een timer te zien, die aftelt tot de presentatie die om 16.00 van start zal gaan. Op het moment van schrijven duurt dit nog enkele uurtjes en HTC zal dit evenement gaan livestreamen, zoals we ook vaak zien bij andere grote fabrikanten zoals Samsung of Google. Dus neem vanmiddag maar vrij, want dan is het HTC-time.

Save the date: 25 maart 2014

Specificaties

De telefoon zal weer een aluminium unibody-design meekrijgen, met op de achterkant twee camera's. Ook zal er een microSD-kaartslot in het toestel aanwezig zijn en zal het kloppende hart de Snapdragon 801-chipset zijn. Er is 2GB aan werkgeheugen in het toestel aanwezig en het scherm heeft een grootte van 5 inch met een resolutie van 1920x1080 pixels. Het toestel zal draaien op Android 4.4.2 KitKat met daaroverheen de laatste versie van de schil van HTC: Sense 6.0.

Beschikbaarheid

De presentatie is dus vandaag en het toestel zal ook gelijk al in beperkte oplage uitgeleverd worden in Engeland en Amerika. Wanneer het toestel zal worden uitgeleverd in andere landen in Europa, zoals Nederland en België is vooralsnog onbekend. Wil je al chatten met ons en andere Androidworld-leden dan kan dat via onderstaande chatbox.

Chatten

 

Als de chat niet werkt in de reader, dan kun je deze link openen in de browser.

Lees meer over:
HTC

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties