Samsung Galaxy Note 10 Link to Windows werkt ook op oudere Samsungs

Samsung Galaxy Note 10 Link to Windows werkt ook op oudere Samsungs

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Link to Windows

Link to Windows is een functie die Samsung en Microsoft speciaal voor de Samsung Galaxy Note 10 ontwikkeld hebben. Met deze tool kun je verbinding maken met je Windows 10-pc om daar meldingen te bekijken, berichten te verzenden en te ontvangen en recente foto's te bekijken zonder je Note 10 te hoeven aanraken. Je kan zelfs je telefoonscherm op je pc laten weergeven.

Samsung Galaxy Note 10 Link to Windows

Op de Note 10 log je in op je Windows-account en vervolgens meld je je aan bij je Windows 10-pc met hetzelfde account aan om daar de Jouw Telefoon-app te installeren. Vervolgens koppel je de telefoon met de pc. Je ziet nu de Link to Windows-tegel in de snelle instellingen op de Note 10 die samenwerkt met Microsofts Jouw Telefoon-app waarmee je ook berichten kan ontvangen en verzenden of foto's kan bekijken.

Er is nu een installatiebestand van de app opgedoken en volgens XDA werkt deze ook op meerdere oudere Samsung-telefoons zoals de Galaxy Note 9 en de Galaxy S10-serie. Om de functie te proberen, zal je telefoon wel op Android Pie moeten draaien. Oja, installeer het bestand niet op een niet-Samsung-telefoon want dan kan er dit gebeuren.

Samsung Galaxy Note 10 Link to Windows

Wat vind jij van Link to Windows? Gebruik je Jouw Telefoon al in combinatie met je smartphone?

Koppelen met Windows

Koppelen met Windows

Microsoft heeft sinds 2018 zijn 'Jouw telefoon'-app voor Windows waarmee je een verbinding maakt tussen je telefoon en pc. Je kan onder andere alle no ..

Related articles

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk