LG zet zes video's online over de LG G3

LG zet zes video's online over de LG G3

Dimitry Vleugel

door Dimitry Vleugel

Laatst geüpdatet

Video-tutorial

De LG G3 is een duidelijke upgrade ten opzichte van zijn voorganger de LG G2, zowel het uiterlijk als het innerlijk is door LG aangepakt om een nog beter toestel op de markt te gaan zetten. Tijdens de persconferentie hebben we al heel even met de LG G3 mogen spelen en het lijkt er op dat LG dit jaar echt met de grote jongens mag meespelen.

Om er zeker van te zijn dat iedereen de nieuwe functies te zien krijgt en begrijpt heeft LG een aantal video's gemaakt die deze functies stap voor stap duidelijk maken.

LG QuickCircle Case

Omdat de achterzijde van de LG G3 nu verwijderbaar is kan men ook een dunnere case toevoegen aan de accessoire-lijn van LG. De QuickCircle Case heeft een aparte ronde opening aan de voorzijde met een aantal leuke functies. Ook is er een SDK vrijgegeven zodat ontwikkelaars zelf software kunnen schrijven om te werken met deze case.

LG Knock Code

Knock Code werd al geïntroduceerd met de LG G2 maar een aantal maanden geleden heeft deze een flinke update gekregen. Je kunt nu ook een code 'inkloppen' op elke plek van het scherm om zo de telefoon te ontgrendelen.

LG Dual Window

Niet uniek maar wel handig, een Dual Window-functie. Door 3 seconden op de 'Terug"-toets te drukken kun je het scherm van de G3 in twee stukken verdelen en beide een eigen app geven om te draaien. Zo kun je Twitteren terwijl je een video kijkt.

LG Smart Keyboard

Keyboards waren lang een ondergeschoven kindje bij de verschillende merken en Swiftkey is één van de populaire toetsenborden. LG heeft met de G3 het keyboard onderhanden genomen en een aantal extra functies toegevoegd. Je kunt het toetsenbord hoger of lager maken en het LG toetsenbord leert van je aanslagen, zodat het woordvoorspellingen kan doen. Het ziet waar je vingers zich bevinden en zal het toetsenbord hierop aanpassen.

LG Guest Mode

Wanneer je je telefoon wel eens uitleent aan iemand dan wil je niet dat iemand bij je gegevens kan of je foto's. Daarvoor kun je een guest-mode instellen met een eigen knock-code. Bij de instellingen geef je aan wat iemand in de guest-mode wel en niet mag gebruiken en zo kun je deze gerust even uitlenen aan je kleine neefje om een spelletje te spelen of aan een vriend die even moet bellen.

LG Smart Notice

Smart Notice is een functie die enigszins met Google Now te vergelijken is. Het attendeert je op tijd om bepaalde acties te ondernemen en geeft je het weerbericht wanneer je het echt nodig hebt. Deze tips worden aangereikt op basis van het telefoongebruik, de locatie waar je bent en de status van je telefoon.

Bloatware

Met deze video's wil LG vooral laten zien dat het toestel gevuld is met handige en doordachte functies die niet als bloatware afgedaan kunnen worden. Het is natuurlijk aan de gebruiker om te beslissen of ze zo bruikbaar zijn als deze video's ons voorstellen.

Welke functie spreekt jou het meeste aan?

Beschikbaarheid

Inmiddels is het toestel bij verschillende (web)shops te pre-orderen. De 16GB variant heeft een adviesprijs van € 549 gekregen, terwijl de versie met 32GB intern geheugen en 3GB RAM voor € 599 verkocht moet gaan worden. Inmiddels is het toestel voor iets minder te pre-orderen, namelijk voor € 542 of gratis met een abonnement en zou vanaf begin juli uitgeleverd moeten gaan worden.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk