Deze video van de LG Wing met twee schermen roept veel vragen op

Deze video van de LG Wing met twee schermen roept veel vragen op

LG Wing

LG zet al langer in op zijn Dual Screen, en hoewel dat het merk volledig terug naar de tekentafel trok voor de LG Velvet, bleef die zijn tweede scherm behouden. In mei schreven we ook over een bijzonder concept van het merk, genaamd de 'LG Wing'. Dat is een telefoon dat zijn tweede scherm ingebouwd heeft en tevoorschijn laat draaien als je het nodig hebt.

Android Authority publiceert nu onderstaande video die het heeft gekregen van een bron. We zien niet langer enkel renders van de Wing, maar het toestel is in volle actie te zien in een auto waar hij helpt met navigeren. Op het hoofdscherm, een 6,7 inch paneel, is een navigatie-app te zien, terwijl het tweede scherm dient voor mediabediening of het starten van een telefoongesprek. Het tweede scherm verschijnt als een 4 inch scherm met een 1:1-beeldverhouding.

Meer vragen dan antwoorden

Hoewel we de telefoon voor het eerst in actie zien, roept hij voornamelijk nog meer vragen op dan dat hij antwoorden biedt. Gaat LG deze telefoon echt op de markt brengen? Werkt het tweede scherm met elke app of toont het enkel apps van LG? Waarom zien we geen inkeping voor de selfiecamera? Hoe ziet het draaien van het scherm eruit?

Voorlopig hebben we er het raden naar, maar het lijkt er in ieder geval op dat we nog meer van deze Wing te zien gaan krijgen. We weten ook dat de telefoon een Snapdragon 765 of Snapdragon 765G gebruikt. Wat denk jij van LG's idee voor de Wing? Wil jij hem graag op de markt zien verschijnen, en wat is volgens jou de beste manier waarop het tweede scherm een meerwaarde kan bieden? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

LG Wing
4000 mAh
6.8 inch - 1080 x 2460 px
128/256 GB
Qualco SDM765 Snapdragon 765G

Meer info

LG Wing
4000 mAh
6.8 inch - 1080 x 2460 px
128/256 GB
Qualco SDM765 Snapdragon 765G

Meer info

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties