Lancering LG Wing met twee draaiende schermen op 14 september

Lancering LG Wing met twee draaiende schermen op 14 september

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

De LG Wing is een aankomende smartphone die een tweede scherm bevat dat je tevoorschijn kan draaien. De Wing wordt op 14 september gelanceerd en we krijgen alvast een teaser te zien.

LG Wing

LG komt met een nieuw vlaggenschip op 14 september. Dat maakt het bedrijf zelf bekend in een persmededeling en een teaser. De LG Wing die eerst op een concepttoestel leek, komt alsnog op de markt. We kregen eerder al een video te zien waarin de telefoon met zijn twee schermen voor navigatie wordt gebruikt en later dook ook al meer informatie op over het verwachte prijskaartje van de LG Wing.

In onderstaande teaser van LG zien we de zee kolken, maar dat beeld verschijnt op de twee schermen van de telefoon die beperkt te zien zijn. De telefoon heeft volgens geruchten een groot 6,8 inch AMOLED-scherm en het tweede scherm dat je langs de achterkant tevoorschijn draait heeft een vierkantige verhouding en een grootte van 4 inch.

Hulp bij navigeren en in games

Een van de belangrijkste vragen is op welke manier LG een meerwaarde wil creëren met het tweede scherm dat afwijkt van zijn eerdere concepten van een Dual Screen. Op basis van een paar gelekte video's zagen we al dat hij tijdens het navigeren op het hoofdscherm een kaart toont en rechts een interface die aangepast is voor gebruik in de auto. Daarnaast schiet het tweede paneel ook tijdens het gamen in actie. In een andere video van een racegame zien we het hoofdscherm in liggende stand met daarboven het tweede scherm waarop een kaartje van het parcours te zien is.

[readmore articles="208992"]

Beeld van de telefoon

Als het om prestaties gaat dan weten we dat de Wing dezelfde Snapdragon 765-chipset gebruikt als de Velvet van LG. Voorlopig ontbreekt het aan meer details, maar op 14 september weten we gelukkig alles over de Wing. De telefoon zou omgerekend zo'n 840 euro kosten.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk