Belsimpel brengt LG Wing naar Nederland voor 'ongeveer' 1099 euro

Belsimpel brengt LG Wing naar Nederland voor 'ongeveer' 1099 euro

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

LG Wing met draaiend scherm

De LG Wing is een vreemde eend in de bijt en dat bedoelen we zeker niet negatief. De telefoon komt namelijk met een tweede scherm dat je bovenhaalt door een draaibeweging van het hoofdscherm. Via de zogenaamde 'Swivel mode' kan dat scherm je schermruimte in apps uitbreiden. Daarnaast kan je ook twee afzonderlijke apps naast elkaar gebruiken. Zo kun je dus een serie op Netflix op het hoofdscherm bekijken, en via het tweede scherm de IMDB-app tonen die alles vertelt over de cast van die serie. Via de functie 'Grip Lock' kun je navigeren op het hoofdscherm en oproepen beantwoorden op het tweede paneeltje.

De LG Wing heeft overigens als basis het Velvet-vlaggenschip. Het toestel komt ook met een groot 6,8 inch P-OLED-scherm. Het tweede OLED-paneel heeft een kleiner 3,9 inch formaat en het lijkt bijna vierkant van vorm. In feite heeft het een resolutie van 1240 bij 1080 pixels. Het hoofdscherm komt dan weer met een resolutie van 2460 bij 1080 pixels.

Pop-up-gimbal-camera

De Wing heeft drie camerasensors op de achterzijde: een 64 MP hoofdcamera met een f/1.7-diafragma en optische beeldstabilisatie, een 13 MP groothoekcamera die beelden neemt in een hoek van 117 graden en een tweede 12 MP groothoekcamera die beelden neemt in 120 graden en met een grotere pixelgrootte. Dat laatste moet ervoor zorgen dat de camera meer licht opvangt. Het tweede scherm kan als een gimbal functioneren en de 32 MP-selfiecamera is verstopt in een pop-up-systeem.

> Alles over de bijzondere LG Wing

De telefoon wordt aangedreven door een Snapdragon 765G met 5G die we eerst bij de Velvet zagen. Daarnaast is er 8 GB RAM en 128 GB opslag, maar er is ook een versie met 256 GB opslag. De 4000 mAh accu kun je zowel bedraad als draadloos opladen.

LG Wing kopen

De LG Wing verschijnt in de kleuren Aurora Gray en Illusion Sky in de Verenigde Staten voor een adviesprijs van 999 dollar. De telefoon is nu ook in India beschikbaar voor omgerekend 800 euro. De LG Wing komt in het vierde kwartaal ook naar Nederland, maar over de prijs is nog niets bekend.

Toch heeft retailer Belsimpel al zijn handen weten te leggen op het bijzonder toestel en vermeldt de LG Wing op zijn website voor een verwachte verkoopprijs van 1099 euro. Deze prijs kan dus nog veranderen. De levertijd is nog niet bekend en staat nog op 'Binnenkort verwacht'.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk