LG Wing komt op 13 november naar Nederland voor 1099 euro

LG Wing komt op 13 november naar Nederland voor 1099 euro

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

LG brengt de LG Wing naar Nederland en België. De telefoon met twee schermen zal voor een adviesprijs van 1099 euro vanaf 13 november beschikbaar zijn.

LG Wing met draaiend scherm

De LG Wing is een bijzondere telefoon met een tweede scherm. Dat tweede scherm haal je namelijk naar boven door een draaibeweging van het hoofdscherm. LG noemt dit de 'Swivel mode' en via dat scherm kan je de schermruimte in apps uitbreiden. Daarnaast kan je ook twee afzonderlijke apps naast elkaar gebruiken. Zo kun je dus een serie op Netflix op het hoofdscherm bekijken, en via het tweede scherm de IMDB-app tonen die alles vertelt over de cast van die serie. Via de functie 'Grip Lock' kun je navigeren op het hoofdscherm en oproepen beantwoorden op het tweede paneeltje.

LG Wing komt op 13 november naar Nederland voor 1099 euro

De LG Wing heeft overigens als basis de specificaties van het Velvet-vlaggenschip. Het toestel komt ook met een groot 6,8 inch P-OLED-scherm. Het tweede OLED-paneel heeft een kleiner 3,9 inch formaat en het lijkt bijna vierkant van vorm. In feite heeft het een resolutie van 1240 bij 1080 pixels. Het hoofdscherm komt dan weer met een resolutie van 2460 bij 1080 pixels.

> Alles over de bijzondere LG Wing

De telefoon wordt aangedreven door een Snapdragon 765G met 5G die we eerst bij de Velvet zagen. Daarnaast is er 8 GB RAM en 128 GB opslag, maar er is ook een versie met 256 GB opslag. De 4000 mAh accu kun je zowel bedraad als draadloos opladen. In dit artikel lees je alles over de LG Wing.

LG Wing kopen

De LG Wing verschijnt is vanaf 13 november in de kleuren Aurora Gray en Illusion Sky verkrijgbaar voor een adviesprijs van 1099 euro. De eerste maand biedt LG een promopakket aan met €100 kassakorting, gratis Tone Free FN6 true wireless earbuds met UV-reiniging. Ook krijgen klanten een gratis hoesje en screen protector bij aanschaf.

> LG Wing (8 GB + 128 GB) - KPN, Bol.com, Belsimpel, Mobiel.nl

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk