LG Velvet: belangrijkste specificaties bevestigd en Dual Screen gelekt

LG Velvet: belangrijkste specificaties bevestigd en Dual Screen gelekt

LG Velvet

De LG Velvet is LG's aankomende telefoon die in de plaats komt van de nieuwe telefoon uit de LG G-reeks. We hebben de voorbij weken al veel geleerd over het aankomende toestel waarin LG zijn nieuwe design toont, maar nu heeft LG zelf een heleboel kenmerken bevestigd. Daarnaast is ook het bijhorende Dual Screen-accessoire gelekt.

Scherm, prestaties en accu

Het Zuid-Koreaanse LG gaat pas op op 7 mei zijn Velvet-telefoon voorstellen, maar toch treedt het bedrijf nu al naar buiten met de belangrijkste details. De LG Velvet krijgt een groot 6,8 inch 'Cinema FullVision'-scherm met een 20:5:9-beeldverhouding en gebogen randen. Daarnaast komt er - zoals eerder bekend - een Snapdragon 765-processor met 5G. Dat is een processor voor telefoons uit het hogere middensegment. LG maakt nog niets bekend over het werkgeheugen en de opslag, maar volgens eerder geruchten zou hij 8 GB RAM en 128 GB opslag krijgen.

Beeld van de telefoon

We leren al wel dat de telefoon een 4300 mAh accu heeft en LG onthult ook dat het een speciaal "low power"-algoritme gebruikt om zo de accuduur nog meer te verlengen. Wat we daarvan mogen verwachten, is nog niet bekend.

Camera en accessoires

Op het gebied van de camera's krijgen we een 48 MP hoofdsensor, een 8 MP groothoekcamera en een 5 MP dieptecamera. De lenzen staan opgesteld in een waterdruppelopstelling zoals het bedrijf al eerder in schetsen had getoond. De fabrikant komt ook met een 'Voice Out Focus'-functie die het achtergrondgeluid tijdens het filmen moet weghalen.

Kleuren LG Velvet

De LG Velvet komt in vier kleuren: Aurora White, Aurora Gray, Aurora Green, en Illusion Sunset. De telefoon krijgt daarnaast een Dual Screen accessoire, en dat is alvast te zien in onderstaande foto's die zijn gelekt op Twitter. Daarnaast zou de telefoon ook werken met een stylus.

De LG Velvet wordt op 7 mei aangekondigd met een nog onbekend prijskaartje. in Zuid-Korea zal hij vanaf 15 mei te koop zijn, maar over de beschikbaarheid in Nederland is nog niets bekend.

LG Velvet
4300 mAh
6.8 inch - 1080 x 2460 px
128 GB
Qualco SDM765 Snapdragon 765G

Meer info

LG Velvet
4300 mAh
6.8 inch - 1080 x 2460 px
128 GB
Qualco SDM765 Snapdragon 765G

Meer info

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties