LG V34: kleiner broertje V20 in Japan gelanceerd

LG V34: kleiner broertje V20 in Japan gelanceerd

LG isai Beat LGV34

De LG V32, die in Japan de naam LG isai Beat krijgt, heeft een 5,2-inch-scherm en is een stuk kleiner dan de LG V20 met zijn 5,7-inch-scherm. Net als de V20 heeft de V32 een extra schermpje bovenaan waarin notificaties en snelkoppelingen weergegeven kunnen worden. De resolutie van het scherm is niet verminderd: het 5,2-inch-scherm heeft een resolutie van 2560 bij 1440 pixels (WQHD).

In tegenstelling tot de LG V20 heeft de LG V34 geen verwisselbare accu. Hierdoor heeft LG echter wel relatief veel accucapacteit in het toestel kunnen verwerken: de V34 heeft 3000 mAh-accu waar de toch wel veel grotere V20 een accucapaciteit van 3200 mAh heeft. Daarnaast heeft het ontbreken van een verwisselbare accu er vermoedelijk voor gezorgd dat LG het toestel waterresistent en stofdicht is. Het toestel heeft een IP65- en IP67-rating, wat inhoudt dat de V34 sproeiwaterdicht is en minimaal 30 minuten op 1 meter diepte ondergedompeld kan worden zonder stuk te gaan.

Premium-toestel

De LG V34 draait op een Qualcomm Snapdragon 820-chipset en heeft 4 GB aan werkgeheugen. Qua opslag is de standaarduitvoering wat minder royaal dan bij zijn grote broer, maar met 32 GB die uitbreidbaar is met een micro-SD-kaart zou je een heel eind moeten komen.

Het Japanse toestel heeft twee camera's aan de achterzijde, net als de V20 en de LG G5. De 16 megapixel-camera is een reguliere camera en de 8 megapixel-camera heeft een groothoeklens. De camera aan de voorzijde heeft een maximale resolutie van 5 megapixel.

Net als de V20 draait het toestel bij het uitkomen direct op Android 7.0 Nougat, voorzien van de eigen grafische schil van LG. Voor het geluid heeft de V34 dezelfde hoogwaardige geluidschip als de V20.

Beschikbaarheid

Vooralsnog is de LG isai Beat alleen aangekondigd voor Japan en het is dan ook verre van zeker of het toestel in andere landen beschikbaar zal komen. Ook voor LG V20 is nog niet officieel bekend of deze smartphone naar Nederland en België komt.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties