LG V30 op 28 september te koop, ook in Europa

LG V30 op 28 september te koop, ook in Europa

Laurence Arnold

door Laurence Arnold

Laatst geüpdatet

LG V30 naar Europa

De LG V30 zal het eerste toestel in de V-serie van LG zijn die officieel in Europa beschikbaar zal zijn. Android Authority heeft interne documenten ingezien met de verkoopdata van het komende vlaggenschip van LG. Hierin wordt ook genoemd dat het toestel in Europa beschikbaar zal worden. Het toestel zal op 31 augustus officieel worden aangekondigd, tijdens een evenement op IFA in Berlijn. Dit was al duidelijk geworden uit een verstuurde uitnodiging van LG.

Volgens de interne documenten zal de verkoop van de LG V30 beginnen op 15 september in Zuid-Korea, de thuismarkt van LG. Hierna zullen de pre-orders openen in de Verenigde Staten op 17 september, en op 28 september zal de V30 daar beschikbaar zijn. Ten slotte zal het toestel op 28 september wereldwijd te koop zijn. Er wordt niet specifiek gesproken over wanneer het toestel in Europa beschikbaar zal zijn, maar we gaan ervan uit dat Europa onder 'wereldwijd' valt.

Dit is goed nieuws voor alle LG V-series fans, al zal deze groep de komende tijd wel veranderen. Waar de LG V10 en LG V20 nog bekend stonden om hun extra tweede schermpje boven het eerste scherm, de verwisselbare accu, en het andere design dan de G-series, daar zal dit jaar een ander verhaal zijn. De LG V30 krijgt volgens de geruchten net als LG G6 een glazen achterkant, waardoor de accu niet meer te verwisselen is.

Ook zal het tweede schermpje aan de bovenzijde verdwijnen, om kleinere bezels (schermranden) mogelijk te maken. Draadloos opladen zal wel toegevoegd worden. Dat de V30 high-end specificaties krijgt is te verwachten: een 6.0 inch QHD OLED-scherm, waterbestendigheid, en een Snapdragon 835 samen met 4GB bevestigen dit plaatje. Prijzen van het toestel zijn nog onbekend. Als het toestel op IFA wordt aangekondigd zijn wij erbij, dus houd de site goed in de gaten voor het laatste nieuws!

Bron: Android Authority

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk