'LG presenteert LG V30 op 31 augustus'

'LG presenteert LG V30 op 31 augustus'

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Save the Date

Save the Date wil zeggen dat de genodigde de datum op de uitnodiging alvast kan noteren in zijn of haar agenda. In dit geval is dat 31 augustus, aan de vooravond van de consumentenelektronicabeurs IFA in Berlijn. Vele grote fabrikanten nemen gebruik van de dag(en) voordat de IFA officieel geopend wordt, om nieuwe toestellen aan te kondigen.

De toestellen in de V-serie werden in oktober en september aangekondigd. De vervroegde aankondiging op 31 augustus zou te maken kunnen hebben met de komst van de Samsung Galaxy Note 8 en de iPhone 8, die naar verwachting ook eind augustus onthuld zullen worden.

LG V30 - vermoedelijke specificaties

Na heel wat geruchten over het wel of niet aanwezig zijn van een tweede scherm op het toestel, lijkt het erop dat LG met de V30 dit secundair schermpjes achterwege zal laten. Wel verwachten we dat de high-end phablet een OLED-scherm met een hoge resolutie krijgt, en aan zal worden gedreven door een Qualcomm Snapdragon 835-chipset.

Het toestel zal volgens de geruchten waterdicht worden en daarom niet voorzien worden van een verwisselbare accu. De niet-verwisselbare accu van het toestel zou een capaciteit hebben van 3200 mAh en draadloos geladen kunnen worden. Het toestel zou tevens een glazen achterkant krijgen om het draadloos opladen te laten werken.

Er zouden versies op de markt komen met 32, 64 en 128GB aan opslag en de audiochip zou verbeterd zijn ten opzichte de toch al uitstekende chip van de LG V20. Het toestel zou ook nog steeds voorzien zijn van een reguliere hoofdtelefoonaansluiting.

Concept van de LG V30 gemaakt door @OnLeaks

LG V30 aankondiging

De consumentenelektronicabeurs vindt dit jaar plaats van 1 tot en met 6 september en Androidworld zal hierbij aanwezig zijn om verslag te doen.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk