'LG werkt aan telefoon met twee schermen die draaien'

'LG werkt aan telefoon met twee schermen die draaien'

LG Wing

Al vanaf het moment dat de eerste Galaxy Fold en Mate X slechts concepten waren, doken er ook geruchten op van een vouwbare telefoon van LG. Alleen hebben we die telefoon nooit gekregen, maar LG is wel plots gaan inzetten op telefoons die een zogenaamd 'Dual Screen' hebben. Het merk wil met zijn telefoons met twee schermen hetzelfde beogen als met een vouwbare telefoon - namelijk meer schermruimte in een compact formaat - maar dan voor een lagere prijs. Nu werkt LG aan de 'Wing' die het Dual Screen over een heel andere boeg gooit, dat meldt het Zuid-Koreaanse ETNews.

De LG Wing ziet eruit als een normale telefoon met een groot 6,8 inch scherm, alleen kan je dat scherm wel draaien zodat de telefoon in een liggende stand terecht komt. Als je hem horizontaal draait, verschijnt plots het tweede 4 inch paneeltje dat eronder zat verstopt. De bedoeling is dat je het horizontale scherm in zijn geheel kan gebruiken en het toetsenbord over laat aan het tweede scherm. Op je telefoon typen in een liggende stand is vrij ongemakkelijk, en daar brengt de LG Wing verandering in. Ook als je niet typt kan het tweede scherm relevante informatie in beeld brengen.

Beeld van de telefoon

Wat de specificaties van deze opmerkelijke telefoon betreft, is er nog maar weinig bekend. LG vermijd,t net als bij de Velvet , de high-end Snapdragon 865 en kiest voor een chipset uit de Snapdragon 700-reeks. Een mogelijke kandidaat is misschien de nieuwe Snapdragon 768G. Verder zijn er drie camera's aanwezig op de achterkant, met een 64 MP hoofdsensor.

Beschikbaarheid

De LG Wing wordt dit najaar nog verwacht, en volgens ETNews verschijnt hij voor 1 miljoen Koreaanse won, ofwel omgerekend 753 euro. Wat denk jij van deze LG Wing? Is deze gevleugelde telefoon een hoogvlieger? laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties