‘LG-telefoon met oprolbaar scherm ontdekt in database provider’

‘LG-telefoon met oprolbaar scherm ontdekt in database provider’

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Er zijn aanwijzingen over LG’s oprolbare telefoon ontdekt in de database van een Zuid-Koreaanse provider. We bespreken gelekte specificaties over de LG Rollable.

LG Rollable

Sinds oktober merkten we voor het eerst LG’s opmerkelijke ‘Project B op’. Naast de LG Wing met zijn draaiende scherm staat er ook nog een smartphone met een oprolbaar scherm op de agenda. Vorige maand kregen we dan te horen dat de telefoon naar verwachting simpelweg ‘LG Rollable’ of ‘LG Roll’ zal heten.

De geruchtenverspreider @Cozyplanes heeft nu op Twitter bekend gemaakt dat de oprolbare LG-telefoon is opgedoken in de database van de Zuid-Koreaanse provider Intranet. De telefoon heeft als modelnummer LM-RN910N. De telefoon zou in het voorjaar van 2020 op de markt komen, maar wel voor een premium prijs. Verwacht wordt dat die boven de 2000 euro zal liggen.

‘LG-telefoon met oprolbaar scherm ontdekt in database provider’

Beeld: LetsGoDigital

Verschillende schermmodi

Volgens de gelekte informatie zal het scherm van de Rollable langs de twee zijkanten uitbreiden. De LG Rollable komt met een 7,4 inch scherm dat kan werken in verschillende modi. In de standaardmodus heeft een beeldverhouding van 20:9 en een resolutie van 2428 x 1080 pixels. Daarnaast is er nog een videomodus met een 16:9-beeldverhouding en een resolutie van 2428 x 1366 pixels. Tot slot is er een productiviteitsmodus met een 3:2-verhouding en de maximale resolutie van 2428 x 1600 pixels.

Gerelateerde artikelen

LG is ook niet de enige fabrikant die werkt aan oprolbare telefoon. OPPO toonde vorige maand een afgewerkt concept, de OPPO X 2021. Al gaf het Chinese merk wel snel de duidelijkheid dat we nog geen oprolbare OPPO voor consumenten hoeven te verwachten. Eind november verscheen ten slotte meer informatie over een oprolbare smartphone van Samsung, en hier kan je alvast concept afbeeldingen bekijken.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk