LG Stylus 2: midrange phablet met aanraakpennetje

LG Stylus 2: midrange phablet met aanraakpennetje

Colin Baak

door Colin Baak

Laatst geüpdatet

LG heeft voorafgaand aan het Mobile World Congress nog een nieuw toestel aangekondigd, die we op deze beurs daadwerkelijk kunnen gaan zien. De LG Stylus 2 moet zich onderscheiden door inderdaad, de bijgeleverde stylus.

LG Stylus 2

LG grijpt het Mobile World Congress aan voor een onthulling van meerdere devices. Het vlaggenschip wordt de LG G5, waarvan de presentatie op zondag 21 februari zal gaan plaatsvinden. De dag erna zullen we ook twee smartphones gaan zien, de LG X cam met drie camera's en de LG x screen met een tweede display.

[readmore article="183961"]

Daar blijft het niet bij, want op deze beurs in Barcelona gaan we ook de LG Stylus 2 zien. Het toestel is de opvolger van de LG G4 Stylus aldus de fabrikant en is voorzien van een 5,7 inch HD-display en wordt geleverd met een aanraakpennetje. Er wordt verschillende software meegeleverd om deze stylus te kunnen gebruiken als deze uit het toestel wordt gehaald. Hierbij kun je denken aan het maken van memo's of notities. Het toestel toont ook een notificatie als deze beweegt, zonder dat de stylus zich in het toestel bevindt, om zo te voorkomen dat je deze zult vergeten. Daarnaast laat LG weten dat de punt van het pennetje is voorzien van een nano coated-punt, omdat dat zorg voor meer accuraatheid in plaats van een rubberen punt.

LG Stylus 2

De processor is een onbekende quadcore-variant met een kloksnelheid van 1,2GHz en er is 1,5GB werkgeheugen aanwezig. Het geheugen van 16GB is uit te breiden door middel van een geheugenkaartje, de accucapaciteit bedraagt 3000mAh en foto's schieten doe je met de 13 megapixel-camera aan de achterkant of 8 megapixel-frontcam. Android 6.0 Marshmallow is op het toestel te vinden bij uitlevering, het toestel komt in drie kleuren op de markt, weegt 145 gram en meet 155 x 79,6 x 7,4mm. Daarnaast is het toestel voorzien van WiFi, Bluetooth, GPS en LTE-mogelijkheden.

Bron: LG Newsroom

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk