LG Stylo 6 officieel: budgettelefoon met 6,8 inch scherm en stylus

LG Stylo 6 officieel: budgettelefoon met 6,8 inch scherm en stylus

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

LG heeft in de Verenigde Staten een nieuw budgettoestel aangekondigd: de 'Stylo 6'. De telefoon kom met een groot 6,8 inch scherm en een stylus, maar over een Europese lancering is nog niets bekend.

LG Stylo 6

Wie graag een telefoon met ingebouwde stylus wil hoeft daar geen 1000 euro voor neer te leggen, dat lijkt de boodschap die LG wil geven met de Stylo 6. Deze budgettelefoon is in de Verenigde Staten gelanceerd en heeft onderin een ingebouwde stylus. Daarnaast is er ook een groot 6,8 inch LCD-scherm met een resolutie van 2.460 bij 1.080 pixels.

[readmore articles="206855"]

LG komt met een heel ander design in vergelijking met de Stylo 5, want in het scherm zit een U-vormige scherminkeping. Gezien de prijs van de telefoon zijn er ook nog duidelijk zichtbare randen omheen het scherm. De Stylo 6 heeft verder naast de Stylus ook een 3,5 mm audiojack en er is plaats voor een microSD-kaart. Op de achterkant zien we de gradiëntkleuren van de telefoon en een vingerafdrukscanner onder de camera.

Beelden van de telefoon

Prestaties en camera's

Als we kijken naar de prestaties dan vinden we de 2,3 GHz MediaTek Helio P35-processor die wordt bijgestaan door 3 GB werkgeheugen en 64 GB-opslaggeheugen. De Stylo 6 kan daarnaast rekenen op een 4000 mAh accu die je via de usb-c-poort kan opladen. De LG Stylo 6 werkt op Android 10.

[readmore articles="206975"]

De enkele cameralens op de Stylo 5 wordt vergeten en omgeruild voor drie exemplaren die horizontaal zijn opgesteld, precies zoals we het gewend zijn van den oude LG-stijl alvorens de Velvet kwam. De hoofdsensor is bij deze telefoon een 13 MP-camera, maar er is ook een 5 MP-groothoekcamera aanwezig en een 5 MP-dieptecamera voor portretfoto's. Aan de voorkant zit eveneens een 13 MP-camera.

Beschikbaarheid

In de VS is de LG Stylo 6 gelanceerd voor 180 dollar, ofwel omgerekend 164 euro. Er is nog niets bekend over een komst naar Europa, al achten we die kans eerder klein. De LG Stylo 5 kwam vorig jaar ook niet naar ons continent. Zou jij deze Stylo 6 graag naar Nederland zien komen? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

0 reacties

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk