LG stuurt uitnodigingen voor evenement op 1 oktober

LG stuurt uitnodigingen voor evenement op 1 oktober

Colin Baak

door Colin Baak

Laatst geüpdatet

Een topman van LG bevestigde eerder dat er later dit jaar een nieuwe smartphone van het bedrijf gepresenteerd zou gaan worden. Ook doen er allerlei geruchten over verschillende types de ronde. Waarschijnlijk wordt 1 oktober de datum waarop we meer te weten zullen komen over een high-end toestel wat naast de LG G4 wordt gepositioneerd.

1 oktober

Heel veel informatie is er niet vrijgegeven, maar LG wil dat je 1 oktober aanstaande in je agenda noteert, want de fabrikant heeft een uitnodiging naar verschillende media gestuurd. Het evenement zal plaatsvinden in New York en we zien een clipboard die wordt gebruikt bij het maken van films en op de achtergrond nog een ouderwetse filmrol.

Over wat we zullen gaan zien is nog onbekend, maar speculeren kunnen we natuurlijk wel. De producent zou later dit jaar nog met een nieuwe high-end smartphone op de proppen komen en 1 oktober is misschien wel de datum waar deze smartphone gepresenteerd zal gaan worden. Het nieuwe toestel zou naast de LG G4 op de markt komen en over dit toestel doen al langer de wildste geruchten. Eind augustus kwamen er geruchten naar buiten dat het toestel uitgerust zou worden met twee camera's op de achterkant, waarmee bijvoorbeeld 3D-foto's of filmpjes geschoten konden worden. Of dat te maken heeft met de uitnodiging die zich lijkt te richten op filmen is nog de vraag.

LG-uitnodiging 1 oktober
Begin september verscheen er ook nog wat informatie over een LG V10-toestel die was verschenen bij een Chinese keuringsinstantie. Door eveneens verschenen foto's weten we dat dat toestel geen dual-camera bevat, maar wel weer twee displays aan de voorkant van het toestel. Dit 'aux display' wat boven het primaire display aanwezig zou zijn en we bijvoorbeeld kennen van de Samsung Continuum-smartphone kan onder andere gebruikt worden om notificaties door te geven. Of we daadwerkelijk een mobiele telefoon zullen gaan zien is nog de vraag, misschien heeft LG wel wat anders voor ons in petto en zien we een nieuwe tablet of Android Wear-smartwatch.

Bron: AndroidCentral

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk