'LG Rainbow met Snapdragon 888 en Rollable verschijnen in 2021'

'LG Rainbow met Snapdragon 888 en Rollable verschijnen in 2021'

LG gaat volgend jaar al zeker drie telefoons op de markt brengen. Naast de eerste oprolbare telefoon komt er ook een traditioneel flagship en een budgettoestel.

LG Line-up 2021

Vorig jaar pakte LG uit met een geheel nieuwe line-up. het maakte een einde aan de oude G-reeks en gaf zo het startschot voor zijn Velvet-vlaggenschip en de Wing met zijn twee draaischermen. Voor volgend jaar is er alvast meer informatie bekend geraakt vanuit het Koreaanse Etnews.

Als eerste is er een opvolger voor de LG velvet, en die wordt momenteel de 'Rainbow' genoemd. Anders dan bij de Velvet gaat LG wel een krachtige Snapdragon 888 gebruiken en de telefoon komt voor het eerst met een geïntegreerde stylus van Wacom. Het lijkt erop dat het merk dus wil concurreren met de Note-reeks van Samsung. LG bracht dit jaar ook al een budgettelefoon uit met een stylus, de Stylo 6.

'LG Rainbow met Snapdragon 888 en Rollable verschijnen in 2021'

De LG Wing

LG Rollable

Daarnaast weten we meer van de LG Rollable, dat is mogelijk 's werelds eerste oprolbare telefoon die volgend jaar op de markt komt. Standaard heeft de smartphone een 6,8 inch scherm, maar je kan het verder uitrollen tot een 7,4 inch paneel. Dat lijkt misschien geen grote winst in schermruimte te zijn, maar het zorgt er ook voor dat de telefoon dunner en lichter blijft dan klassieke vouwbare telefoons. LG zorgt er ook voor dat er geen zichtbare plooi is op de plaats waar het scherm wordt uitgerold.

Als laatste is er nog een budgettelefoon in aantocht, en die zal LG Q83 gaan heten. De smartphone komt ook met ondersteuning voor 5G. Er is tot slot nog maar weinig bekend over prijzen en beschikbaarheid? De oprolbare telefoon en de Rainbow verschijnen in maart terwijl de Q83 ergens in de eerste helft van 2021 wordt voorgesteld.

Er is al heel wat gelekt over de LG Rollable. Dit zijn bijvoorbeeld renders van het toestel en recent dook de telefoon ook op in de database van een Zuid-Koreaanse provider. Kijk jij uit naar de oprolbare telefoons? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

'LG Rainbow met Snapdragon 888 en Rollable verschijnen in 2021'

De LG Velvet

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Net binnen

Lees meer