LG presenteert X Power en X Style-smartphones

LG presenteert X Power en X Style-smartphones

Colin Baak

door Colin Baak

Laatst geüpdatet

Eerder vandaag bracht LG een persbericht naar buiten over de LG Stylus 2 Plus, een 5,7 inch phablet geleverd met een aanraakpennetje. Via een website uit Oekraïne is ook bekend geworden dat het bedrijf stilletjes de LG X Power en LG X Style heeft gepresenteerd.

LG X-serie

Eind april zagen we nog verschillende registraties van merknamen door fabrikant LG in de X-serie, maar de nu gepresenteerde devices zaten daar niet bij. In Oekraine zijn de LG X Power en LG X Style verschenen, waarbij er wel te raden is wat de Power-variant biedt: een grote accu. Deze heeft een capaciteit van 4100mAh en voor de rest weinig interessante specificaties. Zo zien we een 5,3 inch HD-scherm, 2GB werkgeheugen en een quadcore-processor met een kloksnelheid van 1,1GHz. Er is 16GB opslaggeheugen aanwezig, uitbreidbaar met een microSD-kaartje. Het toestel is voorzien van Android 6.0 Marshmallow en bevat de eigen interface van LG. Selfies schiet je in maximaal 8 megapixel, terwijl de camera op de achterkant een 13 megapixel-exemplaar is.

LG X Power

De LG X Style lijkt geen specifieke functie te bevatten en is een instapmodel met 5 inch HD-scherm, 1,5GB RAM en 16GB uitbreidbaar intern geheugen. Ook op dit toestel is Android 6.0 Marshmallow te vinden, foto's schiet je met de 5 of 8 megapixel-camera en de accu is een 2100mAh-variant. De LG X Power kost omgerekend € 180 terwijl de Style-variant € 160 moet opbrengen. Of we beide smartphones ook in Nederland of België gaan zien is nog de vraag, maar twee eerdere devices in de X-serie worden hier wel verkrijgbaar.

Bron: Root-nation via GSMinfo

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk