LG G8 ThinQ gelekt: 'indrukwekkende gezichtsherkenning en twee schermen'

LG G8 ThinQ gelekt: 'indrukwekkende gezichtsherkenning en twee schermen'

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

LG G8 ThinQ

LG's nieuwe toptoestel, de LG G8 ThinQ, wordt binnen enkele weken onthuld op het Mobile World Congress in Barcelona. De laatste weken zijn we al getrakteerd op gelekte afbeeldingen van deze telefoon, maar LG topman Ken Hong, head of global corporate communication, ontkende dat op de beelden de G8 ThinQ te zien was.

Vervolgens verscheen er een tweede lek van XDA Developers waar precies hetzelfde toestel te zien was. Nu is er opnieuw een lek verschenen van de G8 ThinQ, dit keer afkomstig van een erg betrouwbare bron, Evan Blass. De man toont renders van de G8 ThinQ waarbij het toestel vanuit alle hoeken te zien is. Een gerucht kan pas rekenen op meer geloofwaardigheid zodra andere bronnen hetzelfde beweren en dat is in dit geval zo. Op deze beelden is vermoedelijk de LG G8 ThinQ te zien.

Foto's van de gelekte LG G8 ThinQ

Twee schermen

Als eerste is er een grote scherminkeping te zien in plaats van de kleine waterdruppelnotch of camera-inkeping in de hoek van het scherm die we de laatste tijd bij meer en meer toestellen te zien krijgen. Toch is er een goede reden voor zo'n klassieke 'notch', want de telefoon heeft namelijk geavanceerde technologie voor gezichtsherkenning aan boord. Zo is er een TOF 3D-Camera aan boord waarmee het Koreaanse merk naar eigen zeggen de gezichtsherkenning van de iPhone overtreft.

Voorlopig is er nog geen lijst met specificaties van de telefoon gelekt, maar er is wel al meer informatie over een ander gerucht dat stelde dat LG een smartphone met twee schermen zal lanceren op MWC. Nu blijkt dat het daarbij om de LG G8 ThinQ zal gaan. Dat toestel komt niet met twee schermen, maar het zou wel een aparte modificatie krijgen, een soort van hoesje waardoor het een tweede scherm krijgt. Hoe dat precies zal werken is nog niet duidelijk.

Related articles

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk