LG G5 vanaf nu te koop: dit zijn de beste aanbiedingen

LG G5 vanaf nu te koop: dit zijn de beste aanbiedingen
Met de LG G5 wordt er een nieuwe interessant concept neergezet door de fabrikant. Een smartphone met losse modules die elk een eigen, extra functie toevoegen. De LG G5 is vanaf nu te koop in Nederland.

LG G5

De LG G5 is op zijn zachtst gezegd opvallend en anders dan de rest. De onderzijde kan er eenvoudig vanaf gehaald worden om niet alleen de accu te verwisselen, maar extra modules toe te voegen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een camera-module, of een extra module om de audio te verbeteren. 

Foto van de LG G5.

Daarnaast beschikt de LG G5 over een opvallende dubbele camera, die het mogelijk maakt om foto's in een grotere hoek te maken. Door beide camera's te activeren, creëer je een soort van natuurlijk panorama. Onder de motorkap vinden we de Snapdragon 820-chipset in combinatie met 4GB werkgeheugen. Inmiddels hebben we het toestel al uitgebreid getest en de bevinding lees je in onze LG G5 review.

LG G5 kopen

De LG G5 kopen kan vanaf nu in Nederland met een adviesprijs van € 699. In onderstaande tabel hebben wij de beste, actuele aanbiedingen van de LG G5 voor je verzameld.

[tds=4262]

Lees meer over:
LG

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties