LG G5 krijgt app-drawer terug na update

LG G5 krijgt app-drawer terug na update
Toen de LG G5 gelanceerd werd, viel het direct op dat er geen app-drawer aanwezig was. LG had in de nieuwe software gekozen om alle apps op het homescreen te plaatsen. Daar komt nu verandering in.

LG G5 app-drawer

Dit is niet door de volledige software te vervangen, maar de mogelijkheid wordt geboden om de app-drawer weer te activeren. Via de app-drawer kunnen alle apps bereikt worden, waardoor je homescreen niet vol staat met allemaal niet vaak gebruikte apps. Deze functie zit standaard in Android, maar fabrikanten kunnen ervoor kiezen deze te verwijderen in de eigen grafische schil zoals Huawei bijvoorbeeld doet met EMUI. 

[readmore article="184741"]

Over het algemeen zijn Android-gebruikers redelijk gehecht aan hun app-drawer, daarom was het ook een vreemde keuze van LG om deze in eerste instantie te verwijderen. Inmiddels zijn ze tot inkeer gekomen en wordt er een update geboden met deze weer te activeren. 

DroidLife

Mocht je de update nog niet hebben, of niet enthousiast worden van de software van LG, dan is een andere launcher ook nog een optie. Er zijn een aantal bekende, grote launchers die veel extra opties bieden en nieuwe looks geven aan je homescreen. 

[readmore article="179745"]

Beschikbaarheid

De LG G5 krijgt deze app-update binnen via instellingen>over de telefoon>updatecentrum>app updates. Hier zou de nieuwe update klaar staan, maar hou er rekening mee dat dit misschien niet voor iedereen op hetzelfde moment is. 

Via: Droid-Life

Lees meer over:
LG

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties